noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Hamachı Ile Server Kurmak Resımlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CooLOrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar İlk Önce Serverimizi kurduk ama local sadece biz variz ama biz cok kisiyle oynamak istioruz dimi İSte Gelelim Konuya

İlk Önce Bir Not Defteri Olustur Diyoruz adınıda mc.txt koyuyoruz hamahci yüklüyoruz ve gelelim en onemli noktaya

Hamachimizde En uste yazan ip vardır sunun gibi

o ip'in aynısını mx.txt'ye yazıyoruz kaydedip kapatıyoruz oynamak istedimiz kisiye mx.txt ile exe yi yollayıp oynuyoruz

maplarin bugda kalmasınıd duzeltmek icinde konu acıcam arkadaslar en kısa zamanda iyi oyunlar

ARKADASLAR ALINTI FALAN DEILDIR KONU BANA AİTTİR EMEGE SAYGI + REPLEYEN REPLENIR

Arkadasım sadece mc.txt in içine yazmakla olmuyo serveri de o ip adresine kurucaksın.
sysinstall komutuyla serverin ip sini hamachi ip siyle değiştiriceksin sonra söylediğin gibi girebilirsin

İlk önce konu bana aittir diyor.Sonra mesajında bunu bulabildim diyor :) Bu adam tüm konularını zaten 1forumdan alıntı yapıyor.Benim 1forumda açtığım Metin2 Pvp Kurmanında aynısını alıp buraya koymuştu..

Aynen ya Bunu bulabildim iyiydi :) Ama Bilmiyodum denedim Çalısmadı Başka şeyler Bulursan Destekçinim ama Gerçekci Senden Olcak ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri