xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hamachili Ve VPS Serverde GM Olunur.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matrak15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adım : Mehmet

Soyadım : Çetin

Yaşadıqı Sehir : Eskişehir

Msn vs. : mehmet_26_66@hotmail.com

Pc Uzmanlıgı : Kendine Yetecek Kadar . Hacker Lık Deneyimi Vs .

GM Ne Demek : GM oyunda düzeni Saygısızlıqını Yitirmeyen bir görevlidir . Biraz Da oLsa Sert Olması Gereken Kişidir . Oyun İçi Huzursuzluk Yaratmıcak Kişidir . User' Lara karSı Dürüst Saygılı birisidr .

GM ' nin Görevi : GM Her Zaman İçin Dürüst,yalanı olmayan,eli ayagı düzgün olan kişidir . Oyun içinde düzeni saglayan bişey denildigini zaman yapacak kişidir . Oyunla İlgilenecek 2. kişidir . Oyun İçi Ve Dısı Yardım Yapan OyunDan anLıyacak Kişidir .

Uzmanlıklar : Navicat (İyi Derecede) , Portmap (Süper Derecede) , Site Yapımı ( Güzel) , Forum Yapımı ( Güzel ) , Userlara Karsı Saygı DürüstLük (Cok Süper , ayrıca Halkla İliskiler Okuyacagım Süper Kod Bilgiside Vardır ) , Filezilla uzmanLqı vs .

Online Süresi : 10 Saat 12 Saat Arası .

Userların Hile , 4x kullanmasını Önlemek De Büyü Bir Görevidir .

Yaptıqı GM LikLer : 2 Tane Kendime Ait Sw ' m oLmusTur konuLarıma BakabiLirSiniz . 5-6 Tan e Sw ' de TL Lik ve GM Lik yapmıSımDır .

Ulasım İçin : mehmet_26_66@hotmail.com

Örnek Site : Bu Siteyi Ziyaret Ediniz Benim Kendi Yapımımdır . İçinde Ticket Sistemi + Serverı Kayıt Olma + Admine Ulasma + Pack + Server özeLLikLeri ekLenir . İstediqiniz Baska Seylerde Eklenir .

Böle Bir Site İstiyoSan : mehmet_26_66@hotmail.com

Bütün Yazdıklarım Kendi DüşünceLerimDir . Alıntı DqiLdir . Smdiden Teşekkür Ederim .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri