HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben katta karakterimi kasıyorum.Pot transferi içinde başka bi çardan lonca kurdum.(ayrı hesaptan)
Lonca 4 lvl oldu ve kendi loncama savş açtım kabul ettim ancak savaş başlamadı kayıtlı kaldı. Şuan kayıtlı olduğundan tekrar savaş açamıyorum ancak başka loncalarla savaşabiliyorum.
Yapılması gereken hakkında fikri olanlardan mesaj bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Lonca 4 lvl oldu ve kendi loncama savş açtım kabul ettim ancak savaş başlamadı kayıtlı kaldı. Şuan kayıtlı olduğundan tekrar savaş açamıyorum ancak başka loncalarla savaşabiliyorum.

Yapılması gereken hakkında fikri olanlardan mesaj bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sen Diğer Çardan Teklif attığında adam açıık oluyomu açık değilse normal iki başkandaonline olması lazım.. Kapalı ise Normal...
İkiside açıkken yapıorum tabiki ancak savaş ilanı olmyor tek dediği loncanız başka bir savaşa kayıtlı

GM LERE TİCKET YOLLA YADA DAHA KOLAY BAŞKA Bİ LLONCAYA SAVAS aç ama kendi loncanaada yan çarını sok sonra ikisiyle beraber gir ticaretini yap .)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...