Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

''Çok zor bir haftayı geride bıraktık!''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Jose Couceiro'nun yorumlarından Ajansspor'un derlediği kesitler şöyle :

"Bizim için gerçekten buraya gelene kadar çok zor bir haftaydı birçok problemimiz vardı. Takımımız açısından gerçekten çok önemli bir haftayı ve bu maçı bitirdik. Özellikle maçın son dakikalarında ekibimiz kazanacak duruma da geldi aslında ama haftalardır süren bu şanssızlık bizi etkiledi. Çok iyi mücadele ettiler. Kontrataklarda biraz daha etkili olabi,lirdik. Bu hafta benim için önemli olan şey futbolcularımın kendilerine inandıkları zaman neleri başaracaklarını görmeleriydi.

"Ben Mahmut'tan gerçekten çok memnunum. Ben geldiğimden bu yana üzerinde çok baskı olan bir kaleciydi. Ben penaltı gibi görmedim ama penaltıda da çok başarılıydı. 17 yaşında sağ bekte bir oyuncumuz vardı Cenk Güvenç. Mahmut özellikle benim çok destek verdiğim bir kaleci ve her hafta üstüne koyarak devam ediyor."

BASIN TOPLANTISI
Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro ise Ankaragücü yenilgisi sonrası zor bir hafta geçirdiklerini belirterek, ''Gaziantepspor'a geldiğim andan itibaren yaşadığım en zorlu hafta diyebilirim. Ama bizim için de bazı şeyleri çok iyi görebildiğimiz bir hafta oldu. Özellikle bugün sahada olan futbolcularımız, çok iyi mücadele ettiler. Bakıldığında pozitif bir sonuç elde ettik diye düşünüyorum'' dedi.

Maç içerisinde bazen dengeyi kaybettiklerini ifade eden Coucerio, şunları kaydetti:
''Top bizdeyken, yapabileceğimiz birçok şey varken, yapamadığımız durumlar da oldu. Ama dediğim gibi, hafta içinde yaşadığımız, kendimize güvenimizi kaybettirdi, ama bu maçta tekrar kazandığımızı düşünüyoruz. Maçta en önemli an penaltı anıydı. Bana, pozisyon çok penaltı gibi gelmedi. Bakıldığı zaman bizim 17 yaşında sağ bek oynayan oyuncumuz var. Tecrübesiz bir oyuncumuz. Ama kaleci Mahmut başından beri niye ona bu kadar inandığımı tekrar kanıtladı. Bu maçın kırılma anı penaltı anıydı.''

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri