farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

@@@ ISTE BU KDR EN SONUNDA ITEM BUG.. (içeride) @@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aLieN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

AÇIKLAMA:

S.a Arkadaslar ben 87yt2 Oyuncusu ScreamNova Yım Oyunda8 günlük uğraş sonunda item bug yapmayı bulduk ama bir kaç dosya sayesinde Evet arkadaslar oyunda herkez istedi ama bana güvenmediler yok işte keyloger atarsın yok işte msn mi çalarsın die ama evet dosyalarımız ıcınde virus var ama yemin ederim zararlı virüs degil eğer çarlarınıza bir şey olursa bir daha turkmmo ya girmiceğime arz ederim arkadaslar eğer bana inanmıyosanız indirmeyin ben kimseye zorla indir demiyorum.Evet arkadaslar bu kdr yazıyı okuduysanız Tsk.:ka19::ka19:

ANLATIM:

Arkadaslar bug yapmak çok kolay bir iştir ben daha öcne de pvplerde bug yapıyodum mesala en sevdiğim pvp gotmt2 oynıyan vardır :l03::l03: Ever arkadaslar şimdi ilk önce indirdiğmiz dosyaları masa üstüne çıkarılm Biliyosunuzki dosyalarmızın içinde virüs vardır ama zararsız o yüzden virüs prgramı aktive iste kapatalım.Şimdi dosyalarımızı herelde çıkardık masa üstüne evet sonra 87yt2 mizi açalım (sadece 87yt2 Geçerli) açtıktan sorna bug.dll metin 2 mod oynuyosanız onun içine yapıstırın sonra programı açalım ve orda tamper die bir yazı olacak basalım bakmı sızkı 1.000.000 ep gelmis :l03: bidaha baslaım 2.000.000 vs die gidiyor :l03: Şimdide sıra linklerde

LinK:

AlterNetiF:

AlterNetiF:

Tekrar Söylüyorum Virüsler Zararsızdır.

Emeğe Lütfen Saygı + RePLeri Beklerim..:ka19::ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri