dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Metin2 VPS-Dedicated uzman.com.tr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb , Ben Kimseyi Suçlamıyorum Daha İyi Bilgi Verseydiniz Bu Durum Olmazdı Ayrıca Ys Belgeniz Varmıdır? O Koymuş Oldugun Refaranslar Diğer Şirketlere Aittir , Ve Daha İyi Bilgi Verebilirdiniz.

haklısınız ys belgesi onay bekliyor o koyduğum referanslari kuran arkadaşla anlaştık onun konusundan kopylamıştım silmeyi unutmuşum ilginiz için teşekkür ederim.

Ben Teşekkür Ederim Daha Ayrıntı Bilgilerle Anlatsaydınız , Böyle Sorun Olmazdı Ys Belgeniz Mevcut Olsaydı Belki Sizden Sunucu Alabilirdim Gerçekten Özellikleriniz Bana Uyuyor Fakat Ys Belgesi Şart Yinede Hayırlı Satışlar Dilerim.

Ben Teşekkür Ederim Daha Ayrıntı Bilgilerle Anlatsaydınız , Böyle Sorun Olmazdı Ys Belgeniz Mevcut Olsaydı Belki Sizden Sunucu Alabilirdim Gerçekten Özellikleriniz Bana Uyuyor Fakat Ys Belgesi Şart Yinede Hayırlı Satışlar Dilerim.

teşekkür ediyorum 5-6 senelik referanlar var fakat ys için biraz gec kalindi birde belgeyi çok geç veriyorlar bekliyoruz alır almaz eklerim sizede hayırlı satışlar..

aqua karısma bırak bu işşleri bak dalgana Aadam acıkladı ıste alan alır almayan susar..!

gelcekmıs ys uzatmayın.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri