Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Markettekı eksıkler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GaRD1YaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 356

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ıyı forumlar
oncelıkle suankı marketten ne kadar sıkayetcı oldugumuzu dıle getıreyım ve sonrasında konu acmıssın'ya markete eklenmesı dıye orasıda aynı rezıllık 2 ay oldu bır sey ekleyın ıstedık onay alacak eklenecekte ya sorarım sıze sız bu oyunu oynuyormusunu yoksa sadece pc basında mı bakıyorsunu duruma cunku o kadar dandık ıse yaramaz efsun atmayı nasıl becerıyorsunuz gercekten merak edıyorum
ya bızler para yatırıyoruz kı adam gıbı bırsey alalım dıye alacagımız seyler kısıtlı dandık ıse yaramaz çöööpp bunlara mı para yatırıyoruz yazık ya az bır bakın ekledıgınız ıtemlere nasıl bır çöppp koymusum dıye bılmıyorsanız yardım alın ona da yok konu acılmıs ama takan yok neyse dıyecegı bunlar
ınsanlar sızın gozunuzde ne durumda bılmıyorum ama hıc aldıgınız parayı hak etmıyorsunuz pvp nın zararına bu dıger pcp lerde en azından secım secılım hakkı var sızde bu eksık
neyse ıyı forumlar

bu konu sadece bu oyunu masa basından yonetenler okusun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri