farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Maho17 Neden ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3mr33333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya Bakar mısınız?
Ben GM Olduğum Için Pk Modundayım Adam Zalim Olmuş Ölüyor Bende Rast Gele Skil Attım Ama Işlemedi Bile. Ayakkabısı Düşüyor Ve Ben Pazar Alanına Gidip Adamı Çekiyorum Kesmesinler Diye Zen Veriyorum Ve Bana Laubalice Uzatma Ver Itemimi Diyebiliyor.
Daha Sonra Pm Den Bana Bak Bana Diyerek Konuşuyor Ve Bana Daha Önce Teslim Ettiği Hack Çakramı Ya Da Ayakkabısını Bulmamı Emrediyor. 1 Haftada Süre Veriyor..

Evet Maho Ban Sebebin GM i Tehditten Dolayıdır.
yenibitelemresmi2.jpg

yenibitelemresmi3.jpg

Ve Şunuda Söylüyüm. O Ayakkabıyı Ben Almış Olsam Bile Bu Kadar Laubaliliğinin Ustune Asla Vermezdim.

Son düzenleme:
Olaya Bakar mısınız?
Ben GM Olduğum Için Pk Modundayım Adam Zalim Olmuş Ölüyor Bende Rat Gele Skil Attım Ama Işlemedi Bile. Ayakkabısı Düşüyor Ve Ben Pazar Alanına Gidip Adamı Çekiyorum Kesmesinler Diye Zen Veriyorum Ve Bana Laubalice Uzatma Ver Itemimi Diyebiliyor.
Daha Sonra Pm Den Bana Bak Bana Diyerek Konuşuyor Ve Bana Daha Önce Teslim Ettiği Hack Çakramı Ya Da Ayakkabısını Bulmamı Emrediyor. 1 Haftada Süre Veriyor..

Ve Şunuda Söylüyüm. O Ayakkabıyı Ben Almış Olsam Bile Bu Kadar Laubaliliğinin Ustune Asla Vermezdim.

Real tehditlerde süresiz ban atılırdı. Burda gerçek hayata yönelik tehdit göremedim bn. Oyun içi tehditler işleme alınmıyor diye biliyordum.

Olaya Bakar mısınız?
Ben GM Olduğum Için Pk Modundayım Adam Zalim Olmuş Ölüyor Bende Rat Gele Skil Attım Ama Işlemedi Bile. Ayakkabısı Düşüyor Ve Ben Pazar Alanına Gidip Adamı Çekiyorum Kesmesinler Diye Zen Veriyorum Ve Bana Laubalice Uzatma Ver Itemimi Diyebiliyor.

Yanına çekip zen vermen güzel.Ama item düştükten sonra anlamı kalmıyor ne yazık ki.
En azından yatıcağını görüp dc atabilirdin yapmadığına dair suçlanamazsın zaten de yine de lafımın arkasındayım 999 gün cok cok fazla

Real tehditlerde süresiz ban atılırdı. Burda gerçek hayata yönelik tehdit göremedim bn. Oyun içi tehditler işleme alınmıyor diye biliyordum.

Bana Verdiği Hack Kalkanı Geri Verip Yine Süresiz Banlanabilir. Burda Az Çok Beni Bilen Bilir Ben Kimsenin Edit Ayakkabısını Alacak Kadar Alçalmadım. Ss i Yeniden Koydum. Yönetici Uyarmasına Rağmen Devam Etti. Kafamıza Göre Banlatmadık.

Yanına çekip zen vermen güzel.Ama item düştükten sonra anlamı kalmıyor ne yazık ki.
En azından yatıcağını görüp dc atabilirdin yapmadığına dair suçlanamazsın zaten de yine de lafımın arkasındayım 999 gün cok cok fazla

Ben Onun Ölüp Ölmeyeceğini Nerden Bilebilirim?
Şehrin Ortasında Zalim Olabilmeyi Göze Alan Birisi Ölebileceğinide Göze Almalı.

Ss leri Koydum Buyrun Bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri