HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[TL] WINSTON bu konuyu okumanı rica ediorum Lütfen bu şerefsizliği okuman lasım .. !!! :
Wınston ..... [TL] Slow yada siz bilmiorum ban attınız Sebebi oLsa bişi demıcem. OyundaKi aDım .. Tek1GeTiiR Di yaaa kraliyet ve siriusum vardı . lwlim 82 ban atmışsınız şuan giremiorum SEBEBSİZ BAN ! bişi yapmadım Lütfen çok acil bi bilgi Gm : @@@@@@@@@@@ Şuan cok sinirliyim ... ????

Wınston ..... [TL] Slow yada siz bilmiorum ban attınız Sebebi oLsa bişi demıcem. OyundaKi aDım .. Tek1GeTiiR Di yaaa kraliyet ve siriusum vardı . lwlim 82 ban atmışsınız şuan giremiorum SEBEBSİZ BAN ! bişi yapmadım Lütfen çok acil bi bilgi Gm : @@@@@@@@@@@ Şuan cok sinirliyim ... ????

globalmt2 rezilliği bu olsa gerek bosuna kayit olup oynamayın gm milletin itemlerini istiyor vermeyince ban atiyor.event yaptiklarida yok.droplar hep kapali.kodlari bile bilmiyorlar

oFF kardeşim gitti çarım yaa ban atmış şerefsizler yaaa WINSTON BAK senı az cok biliom iyi birine benzıon aç şu çarı