- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar bılıyorsunuz ki başımız şu son günlerde olan bann olaylarından çok yandı.ozellıkle rustu33444 adlı arkadas (kı kendısı onur kının olmaktadır) sureklı onur kının heklerı vererek verdıgımız onca emegın bır anda bosa gıtmesını saglamıstır. bu yuzden bnm bır fıkrım var. bence warrock hacklerı kategorısınde heklerın calısıp calısmadıgını anlamak ıcın bır alt forum acılsın. burda her hack ıcın sadece bır tane ve yazandan baskası olmak uzere hackın calısıp calısmadını solesın(her gun orn bugun calsıo bgn artık calısmıo dıye) ve boylece banlanma sorunu cozulmus olur. ve yazan arkadasımız da +r eplerı goturur:
.ama hackı koyan arkaads bı tane daha adres acıp da bozuk hacklere calısıo derse banlansın. bu benim fikrim. hackler kategorisine koydugum ıcın ozur dılerım cunku aksi taktirde kimse bakmazdı. ben sadece size yararlı olması ıcın konuyu actım eger bana katılıyorsanız goruslerınızı lutfen bıldırın.
ısınıze yaradıysa bır tanecık + rep fazla olmaz dımı?
.ama hackı koyan arkaads bı tane daha adres acıp da bozuk hacklere calısıo derse banlansın. bu benim fikrim. hackler kategorisine koydugum ıcın ozur dılerım cunku aksi taktirde kimse bakmazdı. ben sadece size yararlı olması ıcın konuyu actım eger bana katılıyorsanız goruslerınızı lutfen bıldırın.ısınıze yaradıysa bır tanecık + rep fazla olmaz dımı?