- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
(+) Bilgisayarınızın sesini kaydedebilir, yada Kendi sesinizi kaydedebilrisiniz.(mikrofondan)
(+) Bilgisayarınızın FPS (Frame per second) hızına bakabilirsiniz.
(*) Video çekebilirsiniz
(*) SS (ScreenShort) alabilirsiniz.
(-) Ama Ekran çözünürlüğünüz yüksekse çok büyük alan kaplar.Mesela 1366x768 ise çözünürlüğünüz 1 Dakikalık Video kayıt 1 GB olabilir Efektlere göre.(1366x768 çözünürlüğü olan bir bilgisayarın ss sini çektiğinizde başlatla beraber toplam 3mb olur. yani FPS 60 olarak ayarlandığında 3mbx60FPS=180 180ssx60Saniye=10800mb = 1 GB)
(+) Sonradan çıkartılan Fraps sürümlerinin hepsi kasarak videoya alır. buda FPS düşürür bu daha eski sürüm ama çekerken kasma yapmaz.
(+) Hangi tuşla video çekeceğini, hangi tuşla ss alabileceğini Kendiniz seçebilirsiniz.
(+) Kaydedilen ss ve videoların nereye konulacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.
(+) Çekilen ScreenShortların hangi uzantıyla kaydeliceğini seçebilirsiniz.(bmp,jpg,png,tga)
(+) Videoda Kaç FPSnin olacağını hesaplayabilirsiniz. yani saniyede kaç kere çekileceğini (60-100 arası ideal).
Oyundan bir görüntü fakat benim ekran Çözünürlüğüm HD olduğu için (1366x768) 38 Saniyelik bir video 900mb yer kaplıyor. bunu upload etmemde mümkün değil haliyle bende video'yu .avi olarak çevirdim ve Ekran çözünürlüğünü düşürdüm.
Video :
[GAMESELF]
İndirme Linki :
(+) Bilgisayarınızın FPS (Frame per second) hızına bakabilirsiniz.
(*) Video çekebilirsiniz
(*) SS (ScreenShort) alabilirsiniz.
(-) Ama Ekran çözünürlüğünüz yüksekse çok büyük alan kaplar.Mesela 1366x768 ise çözünürlüğünüz 1 Dakikalık Video kayıt 1 GB olabilir Efektlere göre.(1366x768 çözünürlüğü olan bir bilgisayarın ss sini çektiğinizde başlatla beraber toplam 3mb olur. yani FPS 60 olarak ayarlandığında 3mbx60FPS=180 180ssx60Saniye=10800mb = 1 GB)
(+) Sonradan çıkartılan Fraps sürümlerinin hepsi kasarak videoya alır. buda FPS düşürür bu daha eski sürüm ama çekerken kasma yapmaz.
(+) Hangi tuşla video çekeceğini, hangi tuşla ss alabileceğini Kendiniz seçebilirsiniz.
(+) Kaydedilen ss ve videoların nereye konulacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.
(+) Çekilen ScreenShortların hangi uzantıyla kaydeliceğini seçebilirsiniz.(bmp,jpg,png,tga)
(+) Videoda Kaç FPSnin olacağını hesaplayabilirsiniz. yani saniyede kaç kere çekileceğini (60-100 arası ideal).
Oyundan bir görüntü fakat benim ekran Çözünürlüğüm HD olduğu için (1366x768) 38 Saniyelik bir video 900mb yer kaplıyor. bunu upload etmemde mümkün değil haliyle bende video'yu .avi olarak çevirdim ve Ekran çözünürlüğünü düşürdüm.
Video :
[GAMESELF]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/GAMESELF]İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yuh la bari 1 yorum ...
- Konular
- 135
- Online süresi
- 1h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
Paylaşım İçin Teşekkürler Çok Yararlı Olabilir Bazı Kişiler İçin Denicem.Saol...
:ka19::ka19:
:ka19::ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)