Wideo için çok uğraştım emeğe saygı lütfen... wideonun boyutu cok büyük olduğundan dönüstürüp öyle upload ettim.Dönüştürürken boyutlari fln değişiti ondn böle gzküyo yksa fullscreendi 
wideo linki[
yazan yazilari söyleyeyim:
1.yazida elimizde tekli olmasi sart
2.yazida cömelip sürekli sağa sola dogru hareket ediyorz
3.yazıda gölgemiz borunun altına gelene kadar hareket edicez sonra wideodaki gbi dewam edicez :ka19:
NOT:wideo 25.saniyeden sonra başlıyor
Bu hareketleri bilin ama denemeyin oyunun zevki kaçio

wideo linki[
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazan yazilari söyleyeyim:
1.yazida elimizde tekli olmasi sart
2.yazida cömelip sürekli sağa sola dogru hareket ediyorz
3.yazıda gölgemiz borunun altına gelene kadar hareket edicez sonra wideodaki gbi dewam edicez :ka19:
NOT:wideo 25.saniyeden sonra başlıyor
Bu hareketleri bilin ama denemeyin oyunun zevki kaçio
Son düzenleme:
venete seni severim wolfteam işini aynen benim gibi ciddiye alıyorsun.
Emeğinin karşılığında +rep verdim. Bir de yorum yapayım da güncel kalsın güzel kardeşim paylaşımlarının devamını dilerim. !!
Emeğinin karşılığında +rep verdim. Bir de yorum yapayım da güncel kalsın güzel kardeşim paylaşımlarının devamını dilerim. !!
Ekran nasıl gidip geliyor diyen arkadaşlar olucak sanırım o yüzden söyleyeyim sanırım video çektiğinden oyun gidip gelior 

Saolasın:ka19: ewt gelip gitmesi wideo cekmeden oluyorvenete seni severim wolfteam işini aynen benim gibi ciddiye alıyorsun.

İyi ki söylemişsin o zaman sazanın teki atlayıp bu bug değil hack lan bu ekran gidip gelior olm **** mı geçiorsun ?
DERDİ
DERDİ

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...