Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
pffff:S
agaEvet siteden gidiyorum demiştim.Metin2 yi bıraktım Crossfire ye başladım :m08: Ama gitmeden adam gibi bir paylaşımla gideyim dedim server süper sömürün serveriLinkler kırık mı diye arada bir bakarım...
Serverin Özellikleri
Hile yasak Deil
Bug yasak Deil ... Yani Herşey Serbest xD Sadece Susun Banlarlar :S XD
Zırhcıda krallık Zırhları Satılıyor xD
+9 A kadar %100 item istemiyor
Markette En Alt Sagdaki Sandigi Alin Azrail Sandigidir . Ondan 65 70 75 Silahlari Bulabilirsiniz
AMA KESİNLİKLE TÜRKÇE KONUŞMAYIN İNGİLİZCEDE Çünkü İtalyan Serveri Başkalarını İstemiyorlar . Dikkat Edin Banlanırsınız !
Şimdi İlk Olarak Hamachi Yüklüyoruz .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yükleyip bağlanıyoruz SOnra Sağ Altta Üçgene Basıp Bir Ağa Bağlan Diyoruz .
Ağ Adı : Cheating-Mt2-11
Şifre : Cheating-Mt2-11
Dolu ise ; 11 i 12 13 14 Filan Yapın Şifreyle Birlikte
Bağlandıysak Üyelik Alalım .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- ID
- Şifre
- Tekrar
- İsim
- Gizli Soru
- cevap
- tekrar
Şimdi Aldıysak Launcher i Yükleyelim .
LİNK:::::Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ALTERNATİF:::::Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.[ ŞİFRE isterse asd ]
ALTERNATİF:::::Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Launcher i Çince Client e Atıyoruz .
Ve Artık Girebiliriz . uzun gözükebilir Ama Kolay .
KESİNLİKLE GENELE VEYA BAŞKASIYLA İTALYANCA DIŞINDA KONUŞMAYIN. BİLMİYORSANIZ SUSUN YOKSA BANLARLAR :l03::l03:
GM açıklama yapmış::
GM Açıklama Yaptı 50 hamachi Grubu Var Hepsi 15 Kişi Alıyor Yani ya 19 Kişi Var toplam yada 19 Kişi Kaldı Yerinizi Ayırın Bi An önce .
Not : Hamachi de Longju2 Cheating Server Adlı Kişi Kapalıysa Girmez Servere . O olduğu Zamanlar Girebiliriz :S
NOT:Biraz alıntıdır[Ç]alıntı değildir....
İyi forumlar iyi oyunlar....
CrossFire oynayıpta hack isteyenler ÖM atsın arada bi girer bakarım ÖM gelmişmi diye..:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)