HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün Bir Marketin Önünden Geçerken Gazetelerin arasında Bir Dergi Dikkatimi Çekti.Dergi Kapağı Oldukça İlgi Çekici 
Bir Kaç Sayısını Okumuştum.Beğenmiştim de.
Sizinle Okuduğum Bir Metini Paylaşmak İstiyorum.Okudukça Yazıların İçinde Bulacaksınız Kendinizi.Kendizi Göreceksiniz.
Belkide Yarın Veya Birkaç Yıl Sonra Bambaşka Biri Olabilirsiniz
İşte Başarı ve Mutluluğun Kısa Yolları :
- Hep ayaklar altında eziliyorsanız:Böcek olmayı kabul etmişsiniz Demektir.
-Taklit ediliyorsanız : Markalaşmışsınız demektir.
-Başarısızsanız : Çalışma programı size uymuyor demektir.
-Çok kolay söz veriyorsanız : Sözünüzde durmayacaksınız demektir.
-Teferruatta boğuluyorsanız : Ana meseleye yeterince yoğunlaşmamışsınız demektir.
-Kendinize has bir duruşunuz yoksa : Lider olamassınız demektir.
-Sabit fikirliyseniz : Değişime direniyorsunuz demektir.
-Kötü alışkanlıklardan kurtulamıyorsanız : Onları pencereden atmak yerine merdivenlerden teker teker indirmelisniz demektir.
-İçinizle dışınız bir değilse : Az önce söylediğiniz yalanı hatırlamak zorunda kalırsınız
-Çok ortaklı şirket ortağıysanız : Şahsi katma değerli yenilik yapma iktimaliniz yok denecek kadar azdır.
-Firmanızı bir türlü kurumsallaştıramıorsanız : İşin önündeki engel sizsiniz , bir adım geri atmasınız bilmiyor ve işi profesyonellere bırakmıyorsunuz
demektir.
-Bir şeyi kolay elde ettiyseniz : Ona hakkıyla sahip çıkamayacksınız demektir.
-Zamanınızı yönetemiyorsanız : Kendinizi yönetemiyorsunuz demektir.
-Sıradanlaşmışsanız : Herkes gibi yapıyorsunuz demektir.
-Yaptığınız işe "+ değer " katarak sektörde dikkat çekememişseniz : Acemisiniz demektir.
-Babanızın işinde "babanızın hatrına " çalışıyorsanız : Kendiniz olmayı erteliyorsunuz demektir.
-Kalıpların dışına çıkmak istiyorsanız : Biraz çılgın olmalısınız demektir.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana ...

Bir Kaç Sayısını Okumuştum.Beğenmiştim de.
Sizinle Okuduğum Bir Metini Paylaşmak İstiyorum.Okudukça Yazıların İçinde Bulacaksınız Kendinizi.Kendizi Göreceksiniz.
Belkide Yarın Veya Birkaç Yıl Sonra Bambaşka Biri Olabilirsiniz

İşte Başarı ve Mutluluğun Kısa Yolları :
- Hep ayaklar altında eziliyorsanız:Böcek olmayı kabul etmişsiniz Demektir.
-Taklit ediliyorsanız : Markalaşmışsınız demektir.
-Başarısızsanız : Çalışma programı size uymuyor demektir.
-Çok kolay söz veriyorsanız : Sözünüzde durmayacaksınız demektir.
-Teferruatta boğuluyorsanız : Ana meseleye yeterince yoğunlaşmamışsınız demektir.
-Kendinize has bir duruşunuz yoksa : Lider olamassınız demektir.
-Sabit fikirliyseniz : Değişime direniyorsunuz demektir.
-Kötü alışkanlıklardan kurtulamıyorsanız : Onları pencereden atmak yerine merdivenlerden teker teker indirmelisniz demektir.
-İçinizle dışınız bir değilse : Az önce söylediğiniz yalanı hatırlamak zorunda kalırsınız
-Çok ortaklı şirket ortağıysanız : Şahsi katma değerli yenilik yapma iktimaliniz yok denecek kadar azdır.
-Firmanızı bir türlü kurumsallaştıramıorsanız : İşin önündeki engel sizsiniz , bir adım geri atmasınız bilmiyor ve işi profesyonellere bırakmıyorsunuz
demektir.
-Bir şeyi kolay elde ettiyseniz : Ona hakkıyla sahip çıkamayacksınız demektir.
-Zamanınızı yönetemiyorsanız : Kendinizi yönetemiyorsunuz demektir.
-Sıradanlaşmışsanız : Herkes gibi yapıyorsunuz demektir.
-Yaptığınız işe "+ değer " katarak sektörde dikkat çekememişseniz : Acemisiniz demektir.
-Babanızın işinde "babanızın hatrına " çalışıyorsanız : Kendiniz olmayı erteliyorsunuz demektir.
-Kalıpların dışına çıkmak istiyorsanız : Biraz çılgın olmalısınız demektir.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana ...