-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

ByCrawL - CaSuSm VeDa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdarer77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 986

serdarer77

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Realde arkadaşım olan MrBLooD21 in zehir kılıcı calınmıs oyunda arkadası olan HerZamanAkar adlı oyuncu MrBLooD21 in sifresini fln biliyomus. Daha sonra benım MrBLooD21 in realde ark olduğumuzu ve MrBLooD21 in sifresini bildiğimi öğrenmis MrBLooD21 den zehır kılıcını istemis biraz takılmak için sonrada demiş ben zehiri ByCrawL yani bana verdiğini söylemiş.Ben hiç bişi almadığım halde yalan söleyip suçu benım ustume attı.Genelden aynenn sunu yazdı ByCrawL HIRSIZDIR BİDE ANKA LONCASINDA HIRSIZDIR DİKKAT bunu yazdı ve anka loncasından atıldım 1dk içinde pm atıp ne olduğunu bile sormadı atan arkadaş.Şimdi herkez oyunda benı hırsız olarak biliyo.

AiiK0
ChokTehLiKe
UnsTopLee
HarryPotter
SPARTAKUSS
ProbLemLee

ve adını yazmayı unuttuğum herkeze Teşekkür Ederim..

Hepiniz allaha emanet olun

iyi forumlarr

Beni Unutmayın :(:( :l04:

Realde arkadaşım olan MrBLooD21 in zehir kılıcı calınmıs oyunda arkadası olan HerZamanAkar adlı oyuncu MrBLooD21 in sifresini fln biliyomus. Daha sonra benım MrBLooD21 in realde ark olduğumuzu ve MrBLooD21 in sifresini bildiğimi öğrenmis MrBLooD21 den zehır kılıcını istemis biraz takılmak için sonrada demiş ben zehiri ByCrawL yani bana verdiğini söylemiş.Ben hiç bişi almadığım halde yalan söleyip suçu benım ustume attı.Genelden aynenn sunu yazdı ByCrawL HIRSIZDIR BİDE ANKA LONCASINDA HIRSIZDIR DİKKAT bunu yazdı ve anka loncasından atıldım 1dk içinde pm atıp ne olduğunu bile sormadı atan arkadaş.Şimdi herkez oyunda benı hırsız olarak biliyo.

AiiK0
ChokTehLiKe
UnsTopLee
HarryPotter
SPARTAKUSS
ProbLemLee

ve adını yazmayı unuttuğum herkeze Teşekkür Ederim..

Hepiniz allaha emanet olun

iyi forumlarr

Beni Unutmayın :(:( :l04:
Bu kaçıncı arkadasım ya öf.s

napıyım emre hiç içinde olmadığım bi durumdan ustume kaldı suç pm atıp hırsız diyolar artık yeter

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri