Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ban Yiyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 489

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi görüyorum konu açıyorsunuz bide bana mesaj atıyorsunuz şimdiden yazayım herkes görsün.

US ile yani Amerika ile aramızda zaman farkı var bunun için geç açılmalar olabiliyor bu dediklerim sadece xTrap ile ban yiyenlerdir içindir eğer GM banladıysa 1 ay 3 ay hatta sınırsız bile olabilir.

Bunu görmek için üyeliğinizi açtığınız E-posta'ya girin size mail gelmiştir.

Yani sadece zaman farkı var bi 1 gün bekleyin açılmazsa ticket atın.

Ticket Atıcaksınız İngilizceniz mi yok ?

Şimdi görüyorum konu açıyorsunuz bide bana mesaj atıyorsunuz şimdiden yazayım herkes görsün.

US ile yani Amerika ile aramızda zaman farkı var bunun için geç açılmalar olabiliyor bu dediklerim sadece xTrap ile ban yiyenlerdir içindir eğer GM banladıysa 1 ay 3 ay hatta sınırsız bile olabilir.

Bunu görmek için üyeliğinizi açtığınız E-posta'ya girin size mail gelmiştir.

Yani sadece zaman farkı var bi 1 gün bekleyin açılmazsa ticket atın.

Ticket Atıcaksınız İngilizceniz mi yok ?

Sabitlensin bu konu. Çoğu kişi soruyor bunu. Ayrıca saat farkı 7-8 saattir. Charınız saat 12 de acılacak diyorsa saat 8'e kadar acılır. Bekliyeceksiniz :)

tşrler sabit bir konu bence 1. süresiz ban yemişim mail felan gelmedi arti 1 ay felandir banliyim halen bir mail dahi yok 2.ticket atarken ne gibi seyler yazmamız lazım birazdaha açarsanız konuyu süper olcak herkez için tşrler NeaL

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri