Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Geçen sene şu sıralar deliler gibi MW2 oynuyorduk. Hem deliler gibi oynayıp hem de deliriyorduk; çünkü hile kullanarak oynayanların bini bir paraydı. Neyse, buradan girmemin sebebi biraz hafızaları tazelemek için. Sonra hatırlayın, Infinity Ward yapımcıları sudan sebepler yüzünden teker teker kovulmaya başlayınca her gün konuyla ilgili haber trafiğine yetişemez olmuştuk. Sorun neydi, adamlar MW2'nin gelirinden paylarına düşen parayı alamadan, "disiplin" gibi göreceli bir konu yüzünden kapı dışarı edildiler. Activision ve IW mahkemelik oldu. IW, "Call of Duty" ismi için dava açtı, kazanamadı. Bu arada Activision, MW2'nin çıkmasından çok kısa bir süre sonra "Bakın, isim hakkı halen bende." der gibi yeni oyunun çıkışını duyurdu. Sizi bilmem ama olaylar benim için biraz fazla hızlı gelişiyordu. Sırf gurur meselesi yaparak yeni bir oyunu bu kadar hızlı çıkarmanın doğuracağı sonuçları oyun çıkınca göreceğimi düşündüm. Oyunu herkes gibi aldım. Biraz hareketli (Arcade gibi.) FPS oynamanın zevkli olacağını düşündüğüm için yaptım bunu. Şimdi beraberce bakalım, Black Ops beklentileri karşılıyor mu ya da biraz aceleye gelen ve sadece ismiyle satan popüler kültür bir oyundan mı ibaret?
BOPS'un senaryosu yaratıcı ve tatmin edici şekilde yazılmış. Senaryo, Küba'nın işgal edildiği Bay of Pigs harekatında bir grup askerin Fidel Castro'yu öldürmeye çalışmasıyla başlıyor. Castro'yu öldürüp göreve devam ederken işler sarpa sarıyor ve aslında Castro'nun benzerini öldürdüğümüzü anlayıp, Mason denen elemanın geride kalıp yakalanmasıyla hikaye dallanıp budaklanıyor. Hikaye fena değil, peki oyun içindeki sunumu nasıl? Sunum gayet hareketli, dur durak bilmeden sürekli geçmişi hatırlayarak harekat grubumuzdaki farklı askerleri yönetiyoruz. İşkenceyle başlayan ilk sahneler ve beyne elektriği yedikçe geçmişi hatırladığımız olayları yeniden yaşamamız iyi düşünülmüş, oyuncuyu hikayeye ısıtan detaylar. Araç kullanımı ve sürekli bir ekiple hareket etmemiz, operasyon hissini güçlendiriyor. Yani bana kalırsa MW2'nin kurgu gelecek senaryosundan katbekat iyi düşünülmüş bir hikayesi var. Bu açıdan bakılınca senaryo güzel not alıyor.
Benim oyunu oynarken en çok zevk aldığım platform Ps3'tür.İnanılmaz oyun Modlarıyla Harika Heyecan Katıyor.Oyunu bitirdim diye üzülürken Zombi Mod ve Online ile hala canım sıkılmadan oynuyorum.Online olarak oynarken sadece Deathmatch değil Flag (Bayrak Kapmaca) Var.Değişik bölümlere asla canınız sıkılmaz isterseniz botlara karşı bile oynayabiliyorsunuz! :ka19:
Online Oynarken ise level var demiştim şimdi levelinize göre silahlar görevler vb. açılıyor.Açılan silahları paranızla alıyor kendi silah setlerinizi oluşturuyorsunuz.Adam Öldürünce isminiz Değil Kendi Tasarladığınız Player Card'ınız Çıkıyor(Oyuncu Kartı).Paranızla Layer(Katman) Alıp Shapes (Şekiller) ile süslüyorsunuz.Her oyuncu Kendi kartı ile tanınıyor.Bir diğer özellik ise Clan Tag!İsminizin başına 4 Haneli İstediğimiz Şeyleri yazabiliyoruz.İleriki levellerde Tagımızı Renklendirebiliyoruz.Mesela Benim Tagım
PsikoTeam şeklinde!
Şimdi Size PlayerCard'larla ilgili bir kaç fotoğraf göstericem.

Makale Bana Aittir!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)