Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
karalama gibi bi niyetim yok fakat gerçek yüzünü görmenizi istedim. 2 clan macına girmedik diye yediğimniz küfürlere , hakaretlere bak.Herkes ona göre davransın. Adam sanki 15 yaşında çocuk azarlıyor. Biz adam saydık clanına girdik küfürden baska bişey göremedik. Resim herseyi anlatacak.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kii bunun daha gerisi vardı fakat ard arda yazdıkları için anca bu kadarını alabildim.
Birincisi Ben sana Küfür filan etmedim
İkincisi 2 Clan maci deil Geldiginden beri Clan macina girmiyosun (fazlalik yapiyosun)
Üçüncüsü Karalamak qibi bir niyetim yok diyosun yaptigin iftiradan Başka birşey deil !
Bu yaptiklarinda 15 Yasinda Oldugunu Kanitliyo !!
İkincisi 2 Clan maci deil Geldiginden beri Clan macina girmiyosun (fazlalik yapiyosun)
Üçüncüsü Karalamak qibi bir niyetim yok diyosun yaptigin iftiradan Başka birşey deil !
Bu yaptiklarinda 15 Yasinda Oldugunu Kanitliyo !!
Şimdi boşuna burda küfür etmedim ayagına yatma. Keşke daha orada alsaydım SS'i ama o kdr çok hakaret ettiniz ki yetiştiremedim. Fazlalık mış. Sen clana girmeden önce dedin mi clan maclarina çıkmak zorunludur diye. Ayrıca; gelde sana kaç yaşında oldugumu ispatlayayım. İstanbul cevresinde oturuyorsan görüşelim. Bakalım o zaman kim 15 Yaşında.
NeaL sende yanlış tanımışsın.
NeaL sende yanlış tanımışsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...