HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selam arkadaşlar gece uyumadım ve cross pwp kurmaya calistim
windows sunucuda denedim sw files buldum we gördüğüm kadarıyla cross hem windows hemde linux sunucuda calisiyor calismalarımdan 1 ss atayım size
inanın çok yoruldum ve baya ilerledim pwp den anlayan arkadaşlar yardım edebilceklerse öm atabilirlerse sevinirim
NOT: elinde linux sunucu olan yazarsa sevnirim emre mert acık değil acınca ondanda isticem
arkdaşlar sunucuyu başlatırken hata weriyor :S
bilgisi olan yazarsa sevnirim
son dakika gelişmesi: linux sunucu istiyormus makineye linux kurup tekrar deniyeceğim
windows sunucuda denedim sw files buldum we gördüğüm kadarıyla cross hem windows hemde linux sunucuda calisiyor calismalarımdan 1 ss atayım size
inanın çok yoruldum ve baya ilerledim pwp den anlayan arkadaşlar yardım edebilceklerse öm atabilirlerse sevinirim

NOT: elinde linux sunucu olan yazarsa sevnirim emre mert acık değil acınca ondanda isticem

arkdaşlar sunucuyu başlatırken hata weriyor :S
bilgisi olan yazarsa sevnirim
son dakika gelişmesi: linux sunucu istiyormus makineye linux kurup tekrar deniyeceğim

Son düzenleme:
tamama ozaman bi tane sunucu kiralicaz mecbur cünkü bu böyle bildigin pcye kurulmaz kurulsa bile en fazla 2 3 kişi girer yani
aferim black paw

yapariz dedik yapioz valla
aferim black paw

yapariz dedik yapioz valla

şuan bir firma ile konusuom crossfire pvp kuruoz dediler
adamlar crossfire pvp kuruyolarmis dosyalari falan varmş bnde anlamadm ama :S
hallederiz diolar icerigini hazirlamak ugrasitirir ama yapariz diolar
1 aylik fiyati 80 tlmiys
adamlar crossfire pvp kuruyolarmis dosyalari falan varmş bnde anlamadm ama :S
hallederiz diolar icerigini hazirlamak ugrasitirir ama yapariz diolar
1 aylik fiyati 80 tlmiys
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...