OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

No Aimbot Yes Wallhack ..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaTTaL32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Aimbot Yani V.i.p hack artık bana zevk vermiyor herkezi öldürüyorum oyun bitmesine 50 saniye kalıyor tak f11 f11 atılıyorum ve sinir bozucu .! Bunun için sizden wall hack istiyorum öyle yerin altına kutulara girmesin sadece adamları göstersin yeter öyle bir hack varsa acaba paylaşabilirmisiniz??

Lütfen sıkıldım artık oyundan atılmaktan tamam güzel ama bi süreden sonra kabak tadı veriyor herkezi öldürüyorsun ölmüyorsun hatta 256/28 gittiğim bile vardı sonradan oyun sıkıcı gelmeye başladı lütfen sizden WALLHACK istiyorum sadece OYUNCULARI göstersin yerin altına kutulara girmesin ..! :cool::rolleyes:

Arkadaşlar Bu Aimbot Yani V.i.p hack artık bana zevk vermiyor herkezi öldürüyorum oyun bitmesine 50 saniye kalıyor tak f11 f11 atılıyorum ve sinir bozucu .! Bunun için sizden wall hack istiyorum öyle yerin altına kutulara girmesin sadece adamları göstersin yeter öyle bir hack varsa acaba paylaşabilirmisiniz??

Lütfen sıkıldım artık oyundan atılmaktan tamam güzel ama bi süreden sonra kabak tadı veriyor herkezi öldürüyorsun ölmüyorsun hatta 256/28 gittiğim bile vardı sonradan oyun sıkıcı gelmeye başladı lütfen sizden WALLHACK istiyorum sadece OYUNCULARI göstersin yerin altına kutulara girmesin ..! :cool::rolleyes:
[lang=nl]abi aimbotu bana werebilirmisin lutfen =D[/lang]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri