Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ssssos.png

• Profilime Nasıl Arkaplan Yaparım ?
  • -Bunun Cevabı Çok Basit,Öğrenmek İçin Tıkla :)
  • 250 Mesajım ve 30 Günden eski üyeliğim olduğu halde TM Üyeliğim aktif olmadı?
  • -TM Üye hakkında ayrıntılı bilgiyi bu konudan Öğrenebilirsiniz.
  • Server Tanıtımları bölümüne 24 Saate 1 konu açabilirsiniz diyor. Halbuki ben hiç konu açmadım?
  • Bu hata ile karşılaştığınızda admin'e özel mesaj atmanız yeterli olacaktır. admin'e özel mesaj atmak için buraya tıklayın.
  • MMoMt2 Kapandı mı?
  • -MMoMt2 1 Yıldan uzun Süredir Açıktır ve Kapanması Şuanda Söz Konusu Bile Değildir :)
  • MMoMt2'ye Neden Girmiyor?
  • -Her hangi Bir Bakım vb. Olabilir Eğer bu bölümde Her Hangi Bir Duyuru Yoksa Sorun Sizden Kaynaklanıyordur :)
  • Nasıl Tag'ımı Editleyebilirim?
  • -Tagınızı Editleyebilmek İçin ViP Üye Olmanız veya Bir Yarışmadan tag Ödülü Kazanmanız Gerekir. :)
  • Nasıl VİP Üye Olabilirim ?
  • -VİP Üye Olmakla İlgili Bilgileri Bu Konuda Bulabilirsiniz.
  • Usulsüz Bir Konuyu Nasıl Şikayet Edebilirim ?
  • -Böyle Konuları şikayet etmek İçin Şikayet Butonu Kullanılır,Daha Ayrınlı Bilgiyi Bu Konuda Bulabilirsiniz. :)
  • Benim Pvp Serverim Var Nasıl Kolayca Yayabilirim ?
  • -Bunun İçin Reklam Verebilir yada PvP Server Tanıtım Bölümünde Düzgün Bir Konu Açabilirsiniz.
  • Turkmmo.com'da Nasıl Reklam Veririm?
  • -Sitemize reklam vermek için reklam@turkmmo.com adresine mail atabilirsiniz. :)
  • Forumda Moderatör Nasıl Olabilirim ?
  • -Buraya Tıklayarak Başvuru Yapıp Uygun Görülürseniz Moderatör Olabilirsiniz. :)
  • Birine Gıcık Oluyorum Nasıl Engelleyebilirim ?
  • -Eğer Birini Engellemek İstiyorsanız Bu Konuya Girip Gösterilenleri Uygularsanız Mutlaka Başarırsınız. :)
  • Nasıl Rep Vericem?
    adszwpq.jpg
  • Favori Oyunumu Nasıl Değiştiricem?
    yenibitelemresmip.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel bir paylaşım ama benim soruma da yanıt verin lütfen.Ben şimdi time of battle oynamak için indirdim.Ama granny2.dl die bişi istedi bende metin2 dosyasında var diye oraya attım ama açılmadı lütfen yardım edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri