HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Okul ve Dersler Yüzünden Forumdan Çokta Uzak Değildim Aslında Taki Babam Bilgisayara Şifre Koyana Kadar
Bugünden Sonra Forumla Daha Fazla İlgilicek Geçen Günlerde Fazla İlgilenmiyorumdum Babamdan Bilgisayarın Şifresi Almak Biraz Zor Oluyor Bu Yüzdende Forumdan ve Sizlerden Uzak Kalıyordum 15 Tatile Gireceğiz.Yine Gecelere Kadar Oturup Forumla İlgilencez ve Sohbet Edicez Sizleri ve Turkmmo Ailemi Çok Özledim.Tekrar Aranızda Aktif Olarak ve Bulunmaktan Gurur Duyuyorum.Bu Arada Karnesinde Teşekkür ve Takdir Alanları Tebrik Ediyorum.Alamayanlara İse 2.Dönem Almaları Dileğiyle.
DipNot:Bazı Arkadaşlarım Yönetimden Atıldığımı Sanmasın Sadece Forumla Fazla İlgilenemiyordum.
Bugünden Sonra Forumla Daha Fazla İlgilicek Geçen Günlerde Fazla İlgilenmiyorumdum Babamdan Bilgisayarın Şifresi Almak Biraz Zor Oluyor Bu Yüzdende Forumdan ve Sizlerden Uzak Kalıyordum 15 Tatile Gireceğiz.Yine Gecelere Kadar Oturup Forumla İlgilencez ve Sohbet Edicez Sizleri ve Turkmmo Ailemi Çok Özledim.Tekrar Aranızda Aktif Olarak ve Bulunmaktan Gurur Duyuyorum.Bu Arada Karnesinde Teşekkür ve Takdir Alanları Tebrik Ediyorum.Alamayanlara İse 2.Dönem Almaları Dileğiyle.DipNot:Bazı Arkadaşlarım Yönetimden Atıldığımı Sanmasın Sadece Forumla Fazla İlgilenemiyordum.