Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben full edit im ama yeterli olmadı gittim biraz daha aldım gene olmadı
neden..? çünkü eski editler var ne yapsan yeterli olmuyo, aynı sekılde dusunen bir çok ınsan var çözüm onerin diyorsanız ! bence dengeleri sağlamalısınız eğer artık market düzeni buysa nacizane tavsiyem eski editlerin tamamını silin ve sildiğiniz iteme göre karakter sahibine sildiğiniz item karsılığı markette yeni item cekmeleri için karşılıgı kadar mmolira yükleyin. böylelikler edit çekenlerin tamamı aynı haklardan yararlanmış olur :ka19:
neden..? çünkü eski editler var ne yapsan yeterli olmuyo, aynı sekılde dusunen bir çok ınsan var çözüm onerin diyorsanız ! bence dengeleri sağlamalısınız eğer artık market düzeni buysa nacizane tavsiyem eski editlerin tamamını silin ve sildiğiniz iteme göre karakter sahibine sildiğiniz item karsılığı markette yeni item cekmeleri için karşılıgı kadar mmolira yükleyin. böylelikler edit çekenlerin tamamı aynı haklardan yararlanmış olur :ka19:Son derece mantıklı ama değerlendirilecegını sanmıyorum, çünkü burda admının amacı herkesin editli olmasının yanında full edit olanlarında yeni editlere ihtiyaç duyurmak olacaktır, eski editler daha iyi die sorun yok ama market tekrar güncellenip yeni ama daha kalıtelı editler konulursa bu sefer sıfırdan herkes ya edit alcak
yada diğer sık edit i olmayanlarda 1 basamak daha saglam olacak diğer editlilerin tamamı tafarından kesılıcek bu sefer ya sınırden oyunu silecek yada
yeni bastan edmin e bağış yapcak. bu konuda metin2 türk den baska server ve yönetim tanımam adamlar nasıl basladıysa oyle devam edıyo tmm zor bı server ama asla bu tip sorunların olmayacagı bi server admini ve takımını kutlar basarılarının devamını dilerim...
yada diğer sık edit i olmayanlarda 1 basamak daha saglam olacak diğer editlilerin tamamı tafarından kesılıcek bu sefer ya sınırden oyunu silecek yada
yeni bastan edmin e bağış yapcak. bu konuda metin2 türk den baska server ve yönetim tanımam adamlar nasıl basladıysa oyle devam edıyo tmm zor bı server ama asla bu tip sorunların olmayacagı bi server admini ve takımını kutlar basarılarının devamını dilerim...Eski item derken efsun oranlarında bi değişiklik yok.Markettede yeterince güzel bir char dizmek için itemler mevcut.İstediginiz bi item varsa
http://www.turkmmo.com/mmomt2-online-market/560215-markete-eklenmesini-istediginiz-itemler.html
buradan bildirin
http://www.turkmmo.com/mmomt2-online-market/560215-markete-eklenmesini-istediginiz-itemler.html
buradan bildirin