noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

2011 msn hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanki55900
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 888
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanki55900

Level 1
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKLAR SIMDI SIZLERE 2011 ÇIKMIS OLAN MSN HACKI SUNCAGIM YABANCI SITELERDE GEZERKEN BULDUM PROGRAM TÜRKÇEYE CEVRİLMİŞTİR.BU HACK ISTEDIGINIZ KISININ MSN ADRESINI CALMAK ICINDIR ARKLAR LUTFEN +REP VERMEYI UNUTMAYIN
ÇOK UGRASTIM LUTFEN ARKLAR...

MSN HACK LINK :
[COLOR=**a93f15]File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server[/COLOR]

NOT : EGER ARKLAR ÇALIŞMAZSA LUTFEN BUNU INDIRIN [COLOR=**a93f15][COLOR=**a93f15]Hotfile.com: One click file hosting: netfrework 4.0 download.rar[/COLOR][/COLOR]
VİRÜS TOTAL SONUÇLARI;
[COLOR=**a93f15][COLOR=**a93f15]http://www.virustotal.com/file-scan/...c08-1295463034[/COLOR][/COLOR]

[lang=nl]abi bu ne yaw haki link werebilirmisin ben bundan bisey anlamdim da![/lang]

Deneyin bak hile dolu içinde pişman olmazsınız boyutu yüksek ama içinde 15 tane hile var ve sadece dosyaları oyunun kurulu olan klasöre atın bu kadar program çalıştırmanıza hiç gerek yok, oyun içinde F12+F7 tuslarına basmanız yeterlidir hile aktif olacaktır virüs diyorsanız indirmeyin ben sadece kullandım çalışıyor size yardımcı olmak için yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri