- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardes ıLahi die sıkma 85 ıtem basma Dha Aktıf edıLmedı edıLse bn basardım marsta ıLahıyLe KutsaLı S:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
azap ne diyon sen geceleri biz ejder kesiyoruz sonra küre ile buz cadısı kesiyoruz
hile desen işim olmaz
xSeHaBex kimseden 1 şikayet alamazsın benim hakkımda ister mavi ister sarı ister kırmızı bayraga sorun ben milletin hakkını ne yerim nede o metin azrail filn keserken dalarım sorarım yardım lazım mı lazım ozmn dalarım mavilerden 65 lvl biri 85 lvl metin kesiyodu celik düstü adam yattı celigi aldım geri verdim adı IITeSTeReII
hile desen işim olmaz
xSeHaBex kimseden 1 şikayet alamazsın benim hakkımda ister mavi ister sarı ister kırmızı bayraga sorun ben milletin hakkını ne yerim nede o metin azrail filn keserken dalarım sorarım yardım lazım mı lazım ozmn dalarım mavilerden 65 lvl biri 85 lvl metin kesiyodu celik düstü adam yattı celigi aldım geri verdim adı IITeSTeReII- Katılım
- 15 Nis 2010
- Konular
- 121
- Online süresi
- 10m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 228
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- -114
- DevLira
- 0
azap ne diyon sen geceleri biz ejder kesiyoruz sonra küre ile buz cadısı kesiyoruzhile desen işim olmaz
xSeHaBex kimseden 1 şikayet alamazsın benim hakkımda ister mavi ister sarı ister kırmızı bayraga sorun ben milletin hakkını ne yerim nede o metin azrail filn keserken dalarım sorarım yardım lazım mı lazım ozmn dalarım mavilerden 65 lvl biri 85 lvl metin kesiyodu celik düstü adam yattı celigi aldım geri verdim adı IITeSTeReII
Daha simdi beraberdik

- Konular
- 294
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 230
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Daha simdi beraberdik![]()
:m08: :ka19: Kilit Adam King Çarını Silmiş :m08:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşı itemler sadece silah ve zırh değil iç itemler olmassa tabi yatarsın örneğin Ben başka bir pVpde(M2-TR) adamla ws attım adamın 2 tane editi vardı ama adamda iç itemler yoktu adamla ws attık bnde edit yoktu ama itemler sağlamdı aaldım wsde adamı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)