Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Kurt Avı Modu Görüşleriniz Buraya!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UniqueRo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

UniqueRo

Level 5
TM Üye
Konular
23
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Kurt Avı Modu hakkında görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Benim Görüşüm

-Bence yapılması çok güzel oldu.Artık Nakit alamayan küçük arkadaşlarımız nakitsizde bu modla eğlenebilecek.Ayrıca stres atmaktada bire bir doğrusu :).İlerde birçok haritanın geleceğindende eminim kurt avı modu için.

Tek Kelimeyle ^'^'SÜPER'^'^

Video yu izlerken çok heyecanlandım ancak oyuna girip deniyince fazla beğenmedim çünki Haritada çok fazla lag oluyor nedense donarak oynuyor Ayrıca kurtları öldürmek çok zor Düzgün bir silahınız yoksa oyuna girmeyin Boşuna Kd niz düşer benden tavsiye arkadaşlar..

oyun karanlık ve donuyor - begenmedim :D oyundaki en kötü mod. ÖlümOyunuC oynarım kurt avı oynamam :D

oyun karanlık ve donuyor - begenmedim :D oyundaki en kötü mod. ÖlümOyunuC oynarım kurt avı oynamam :D

• Evet işte Çoğu kişideki Sorun Donma sorunu Oyun donunca kurtları vuramıyorum sadece duvara ateş ediyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri