Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pınar Altuğ

  • Konuyu başlatan HiperiX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 532

HiperiX

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
13 Mar 2009
Konular
1,134
Mesajlar
2,748
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
1
Başarım Puanı
175
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 11 Gün
MmoLira
1
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Pınar Altuğ (d. 2 Eylül 1974, [[İzmir]), Türk manken ve dizi oyuncusu.

Saint Benoit Fransız Lisesinde okudu. Lise 2. sınıftayken mankenlik yapmaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne girdi. 1994 yılında ise Türkiye güzeli seçildi ve üniversite eğitimini bıraktı.

1995 yılında ise TV hayatı başladı. Çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1995-1998 yılları arasında da çeşitli magazin programlarında yerini aldı.

1999da "Pınarın Yemek Zevki" adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2001 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldı.

Ardından "Omuz Omuza", "Davetsiz Misafir" ve "İlk Aşkım" dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında kendi adıyla "Pınarın Mutfağından" yemek kitabını çıkarttı. 25 Eylül 2005 tarihinde eşi Umut Elçioğlu ile bazı sorunlardan dolayı ayrıldı. 2004 yılında Türkiyenin Yıldızları programını sunmaya başladı. 2005-2006 yıllarında ise Türkiyenin Yıldızları programını sunmaya devam etti.

Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.
 
Teşekkürler
 
Teşekkürler :ka19:
 
Teşekkürler..
 
Teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst