HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben size üyelikleri kapatın demedim.Oyunu kapatalım falan gibi birşeyde kullanmadım sadece bir cözüm istedik Düzgünce söyledim küfür yemeyi gectik oyundaki arkadaşlar rahatsız oluyor nasıl takmıyalım 100'lerce pm geliyor sana küfür ediyor diye biz takmasak adamlar gelip laf söylüyor Sacma sapan cözümlerse sen bul bir cözüm hergün bunların ss almaktan bıktım gir chardaki hesaplarımı banla istersen SABRIM TÜKENDİ.
Hayatta Bazi Şeyleri Görmezden Geleceksin..
Eger Sen Daha Çok üzerine Düşer Tepki Gösterirsen;
Oda Senin Üzerine Daha da Çok Gelir.
Boş Ver Ne Yazarlarsa Yazsınlar Görmezden Gel..
Eger Sen Daha Çok üzerine Düşer Tepki Gösterirsen;
Oda Senin Üzerine Daha da Çok Gelir.
Boş Ver Ne Yazarlarsa Yazsınlar Görmezden Gel..
K. bakmayın bu kadarı görmemezlikten gelinmez. 3 krallk gezdik adamlar hala pazar kuruyor. Anladık kuran .... önde gideni de. Biz rahatsız oluyoruz bu durumdan 7/24 acık pazarlar.
K. bakmayın bu kadarı görmemezlikten gelinmez. 3 krallk gezdik adamlar hala pazar kuruyor. Anladık kuran .... önde gideni de. Biz rahatsız oluyoruz bu durumdan 7/24 acık pazarlar.
Elektrik kaç para geliyo acaba

Elektrik kaç para geliyo acaba![]()
hahaha

sorma ya. Böyle takıntılık olur mu. Hani kimlerin yaptığını az çok tahmin ediyoruz. Yazınca da kıyametler kopuyor, kanıt kanıt diye kıvranıyorlar. Bunu da atlatırız biz
Bizden ne ... geçti bu mu geçmicek.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...