Eğer oyun indirecekseniz kendi web sitesinde parçalananmamış download clienti var peki bu
Download Client'i Nedir ?
Bu download clienti 3.5-4 MB arası bi dosyadır bunu indirirsiniz ve açınca oyunu kendiliğinden ve hızlı bir şekilde indirir.
Bunun yanında parça parça olmadığı için kolayca istediğinizi yapabilirsiniz.Eğer burada oyun MMO - RPG yada MMOFPS paylaşılıyorsa clientilileri tercih edin.
Download Client'i Nedir ?
Bu download clienti 3.5-4 MB arası bi dosyadır bunu indirirsiniz ve açınca oyunu kendiliğinden ve hızlı bir şekilde indirir.
Bunun yanında parça parça olmadığı için kolayca istediğinizi yapabilirsiniz.Eğer burada oyun MMO - RPG yada MMOFPS paylaşılıyorsa clientilileri tercih edin.
anladım metin2 de var ama çok yavaş oluyor fakat bağlantı kesilse bile indirme kopmuyor
İnternet Bağlantımız Koptuğunda Veya Bilgisayarı Kapatmamız Gerektiğinde Masaüstüne Bir Kısayol Oluşturur O Günün Tarihi Yazar Ve Kaldığımız Yerden İndirmeye Devam Ederiz.Ayrıca Hızlı ve Kendiliğinden Demişin Kendiliğinden Doğruda Hızlı Bizim İnternet Hızımıza Bağlı
.
Bişiler Saçmaladım İstersen Koy Konuya
.Bişiler Saçmaladım İstersen Koy Konuya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)