- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar CH lerde ben bir fark göremiyorum... Eskiden sorunsuz oynarken, yani ilk başlıdığım zaman gayet hızlı ve netti, şimdi ise gayet yavaşladı. Yani ata Binmek için bile en azından 10 saniye bekliyor..
Eğer dediğin gibiyse internetin ile alakalıdır.Telekom ile görüşürsen bölgesel veya kendi modeminde sorun oldugunu tespit ederler
- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -99
- DevLira
- 0
Modemi Restle Fisler Kablolar Bi El At 

- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Lag Problemi Yaşayan Arkadaşım Pci Mi Kullanıyorsun Laptopmu ? Eğer Pci İse Bi Yöntem var Herkes Yapabılır ;
Kasanızı Açın Arkadaşlar Onun İçinde Pislikler Birikmiştir Makineyle Onları Temizleyin İçini Bi Güzel Silin Gerektigince Hızlanır Pci; He Eğer Hızlanmıyorsa Bölgesel Bi Sorun , aynı sorunu Bende Yaşıyordum Ama Düzeldi Şimdi Gayet Hızlı Bi Şekilde Oyun Oynuyorum Arada Lag Oluyor Ama O Da İşin Tadı Tuzu...
Kasanızı Açın Arkadaşlar Onun İçinde Pislikler Birikmiştir Makineyle Onları Temizleyin İçini Bi Güzel Silin Gerektigince Hızlanır Pci; He Eğer Hızlanmıyorsa Bölgesel Bi Sorun , aynı sorunu Bende Yaşıyordum Ama Düzeldi Şimdi Gayet Hızlı Bi Şekilde Oyun Oynuyorum Arada Lag Oluyor Ama O Da İşin Tadı Tuzu...
- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -99
- DevLira
- 0
Lag Problemi Yaşayan Arkadaşım Pci Mi Kullanıyorsun Laptopmu ? Eğer Pci İse Bi Yöntem var Herkes Yapabılır ;
Belki Pc Sorunudur Ama Güzel Yöntem

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)