noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ronaldo, İnönü'ye geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LsdL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 560

LsdL

Level 5
TM Üye
Konular
60
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Portekizli Simao ile konuşan Real Madrid'in 94 milyon euroluk süperstarı Cristiano Ronaldo, vatandaşına İstanbul'a gelmek istediğini söyledi.
ronaldo-eller-31373_501.jpg

Real Madrid'in 94 milyon euroluk süperstarı Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo vatandaşı Simao'ya, "Madrid'te sık sık görüşürdük. Uygun olduğum dönemde İstanbul'a gelmeyi, hatta uyarsa İnönü'de maçınızı izlemeyi isterim" dedi.

Vatan'ın haberine göre; Beşiktaş, dünyanın en popüler futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun da gündemine girmeyi başardı. Real Madrid'e 94 milyon euro karşılığında transfer olup, 'en pahalı oyuncu' unvanını ele geçiren Portekizli dünya yıldızı, vatandaşı Simao ile telefonda sohbet etti. Görüşmeyi siyah-beyazlı yöneticilerle paylaşan Simao, Cristiano Ronaldo'nun İstanbul'da 'Q7 ve çetesi'ni ziyaret etmek istediğini dile getirdi.

"Sıkılırsan atla gel"

Simao Sabrosa, "Ben Atletico'da oynarken, Madrid'te kendisiyle sık sık görüşürdük. Bana Ricardo Quaresma ile telefonda konuştuğunu ve hep temasta olduğunu söylerdi. Uygun olduğu dönemde mutlaka İstanbul'a gelmek istiyor. Hatta takvim uyarsa, bir karşılaşmamızda bize İnönü Stadı'nda destek vermeye niyetli. Galiba Quaresma, Cristiano Ronaldo'ya da ateşli taraftarlarımızı anlatmış. Ben de 'Bizde çok Portekizli var. Jose Mourinho'dan sıkılırsan atla gel' dedim" diye espri yaptı.

Bilgi İçin Teşekkürler [Tanrı İlk Once Siyah Ve Beyazı Yarattı ] :cool:

Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri