HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Parayla satılan hileleri kendisi yapmış gibi forumda tanıtan canısı o hileyi belki bilmiyorsunuz belki yalan diyorsunuz ancak o hileyi karaborsadan para kazanmak isteyen WolfTeam yetkilileri merdivenaltı iş çeviriyorlar.
Bu tür işlerden bulunan hileler forumda paylaşıldığında hepsi kapanıcaktır.
Sebebi ise artık para etmiyecek olması.
Şimdi elimde Kurtta silah kullanmak.
Duvar arkasını görmek + vurmak
No clip + no Ammo
vs. Hileler var ve hepsi parayla alınmıştır.
Şimdi o wall'ı paylaşan kobra arkadaş.
Bana öyle bir neden verki ben bu tüm hileleri forumda paylaşayım
ama bana geçerli bir neden bulma paylaşmam için paylaşırsam kapanıcak hem ben hem tüm forum boşuna sevinicek ve güncel olan tüm hileler kapanmış olucak ve bu işe verilen yaklaşık 500TL boşa gidecek (bazıları salladığımı düşünüyor ama bu bilinçsizin paylaştığı hilenin gerçek değeri 10tl oyunda zaten yüzlerce kişi var 50 kişi alsa 500tl yapar yani min.500tl zarar)
Şimdi sen tüm bu paralar boşa gitsin ve sırf birkaç veledi mutlu edelim (bazı veletlerden bahsediorm büyüklerim alınmasın lütfen ama kabul edelim forumun yarısından fazla -14 yaş grubu) diye bu hileyi paylaşmamı istiyorsan buyur söyle
ama yaptığın şeyin ne kadar saçma olduğunu fark ettiysen sil o konuyu da hile daha fazla yayılmasın .
Bu tür işlerden bulunan hileler forumda paylaşıldığında hepsi kapanıcaktır.
Sebebi ise artık para etmiyecek olması.
Şimdi elimde Kurtta silah kullanmak.
Duvar arkasını görmek + vurmak
No clip + no Ammo
vs. Hileler var ve hepsi parayla alınmıştır.
Şimdi o wall'ı paylaşan kobra arkadaş.
Bana öyle bir neden verki ben bu tüm hileleri forumda paylaşayım
ama bana geçerli bir neden bulma paylaşmam için paylaşırsam kapanıcak hem ben hem tüm forum boşuna sevinicek ve güncel olan tüm hileler kapanmış olucak ve bu işe verilen yaklaşık 500TL boşa gidecek (bazıları salladığımı düşünüyor ama bu bilinçsizin paylaştığı hilenin gerçek değeri 10tl oyunda zaten yüzlerce kişi var 50 kişi alsa 500tl yapar yani min.500tl zarar)
Şimdi sen tüm bu paralar boşa gitsin ve sırf birkaç veledi mutlu edelim (bazı veletlerden bahsediorm büyüklerim alınmasın lütfen ama kabul edelim forumun yarısından fazla -14 yaş grubu) diye bu hileyi paylaşmamı istiyorsan buyur söyle
ama yaptığın şeyin ne kadar saçma olduğunu fark ettiysen sil o konuyu da hile daha fazla yayılmasın .
adminle hile paylaşımını konustuk bu bölümün moderatörleri olarak kücükcocuk ve bende hileye karsıyız ama biz wolfteamın resmi sitesi değiliz bu yüzden ücretsiz hack paylaşımı serbest bir çok kisi aynı hacki paylasıor bu yüzden ben 1 tane virüssüz çalısan hileyi bulup sabitledim aynı hileleri zaten kilit atıyoruz. kilit
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)