ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BaLTa Finish

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan e1r2c3a4n5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 249

e1r2c3a4n5

Level 1
Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunu bırakma sebebim edit arkadaşlar konuya gelince oyunda herkez edit yapmış editsizler arasında bende varım pek cok şikayatim var örnek olarak çölde kaya düşüyor herkezin bildigi gibi her ülkeden oyuncu geliyor kayaya dalıp boslardan bişiler alabilmek icin ama malesef editliler onları öldürüyor ve bütün boslara el koyuyor ne oluyo burda haksızlık değil mi hadi ben ugrastım az buz bazen bişiler alıyorum. Başka bi örnek ise lonca savasları olabilir normal köyde gezme olabilir editli arkadaşlar onları gürünce cok rahat öldürüyor ve bu editsiz arkaslarımın hic hosuna gitmiyordur düşündügüm kadarıyla yanlışmıyım editsiz arkadaşlar bu oyunda bende dahil hic bir zevk alamıyorlar rahat rahat oynanmıyor bende artık sıkıldım cok sinirlendim kararım oyunu bırakmak oldu herkeze reelde başarılar dileğimle elveda kenidinze cok iyi bakın kimseye guvenmeyin vede muhtaç kalmayın görüşmemek üzere byy...:l04:

Hayatında Başarılar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri