Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

pfff

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeathMagnetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya ben böyle forum görmedim bi forumda bu kadar moderatormu olur ya az mantıklı olun her elinin sallayıp 500 mesaj yazanı mod yapıyosunuz site batıyo biraz emek gösterin nereye reklam sokuşturcaz diye bi yerinizi yırtıyosunuz forum paylaşım yeridir kar amacı gütmez ama gördüğümüz üzere bir sayfada 10 dan fazla reklam var

ya ben böyle forum görmedim bi forumda bu kadar moderatormu olur ya az mantıklı olun her elinin sallayıp 500 mesaj yazanı mod yapıyosunuz site batıyo biraz emek gösterin nereye reklam sokuşturcaz diye bi yerinizi yırtıyosunuz forum paylaşım yeridir kar amacı gütmez ama gördüğümüz üzere bir sayfada 10 dan fazla reklam var

Forumda Herkesin S.mod Veya yönetici olucağına her bölümün Editörü Olması Daha İyi.Her 500 Mesajı olan Moderatr Olcak Diye Bir Koşulda Yok.Reklamsız Gezmek İstiyorsan VİP Üyelik Mevcut Alıp Foruma katkıda bulunup forumu reklamsız gezebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri