noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yeni acılan vps serverıma gm arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DIKKAT63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız :İSMAİL
Soyadınız :YILDIZ
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :KOCAELİ
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :14 GM LİK YAPTIM 1 KERE TL
Günlük Online Süreniz :3-4
Özellikleriniz :USER LERLE ARAM COK İYİ OLUR YANLIZ (TANİDİK,ARKADAŞ,VB.) KİSİLERE İTEM, LEVEL YARDIMI YAPMAYI HİÇ SEVMEM .
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :Gm_Matrocq@hotmail.com
Günde Kaç User Getirirsiniz :BELLİ OLMAZ BAZEN 100-200 BAZEN HİÇ GETİREMEM
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:SEVR MT2-CENK MT2-EGE MT2-LOVE MT2-DODGE MT2-ŞANLI MT2-GEBZE MT2-GREEN MT2-7 TANESİ AKLİMDA DEİL.

• Adınız :Ahmet
• Soyadınız :Özalp
• Yaşınız : 14
• Yaşadığınız Yer : AYDIN
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 6
• Günlük Online Süreniz : Hafta ici 13:00 - 22:00 hafta sonu 10:00 - 24:00
• Özellikleriniz : Sadice 6 defa gm oldm hic pack filan kurmadm ve bole pack islernde tecrübesizim ama oyuncularla full ilgilenrm ss lerle ilgilenrim fakat pack vb. dosya kurmada tecrübeli deilim.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : ahmet_ozalp09@hotmail
• Günde Kaç User Getirirsiniz : 200-300 arası
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Darphanemt2 ( daha yeni bıraktm )
sonvedamt2

isim:Muhammed Halil :soyisim:Yıldırım Yaş:17-şubat 2 de 18 e Gireceğim BİLDİNDİK KODLAR ÇOK BİLİYORUM SERVERE 120 LW SİLAH P NPC p2p worldport acıgını kapatırım (Yani serverin hack'lenmesine karşı düzenek oluşturabilirim OX düzenleyebilirim NPC leri düzenleyebilirim Metin2 ile aran nasıl: artık oyunun bağımlısı gibiyim oyunu yaklaşık 6 senedir oynuyorum Tecrübe sahibiyim Neden sizi seçmeliyim:Çok fazla sayıda bilgidim var 3 Kere vps server açtım 1 vps de [SGM] olarak Görev aldım Şu anda Hamachi server kurarak Serverde nasıl düzenleme yaparım gibi şeylerle ugrasıyorum Benden daha iyileride var ama hepsi zaten Admin olarak tecrübeli ve halada Serverleri açık Şu anlık benden daha iyi GM olacagını dusunmuyorum... Eğer Serverinizin Parasını Kolayca Çıkarmak istiyorsanız 120 lw silahlar koyarak serveride ustun basarıya götürebilirim... Edit satarak da Bunu yapabilirim Beni SGM,SGA VEYA GM olarak almanızı arz ederim... MSN:locas-locas@hotmail.com Bu adresten bana ulasabilirsiniz. Günlük 6-7 saat online olabilirim... "Trmt2'nin kurucusuyum" aryırca da... servere 5 günde baya adam toplayabilirim lütfen bana ulaşın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri