mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni acılan vps serverıma gm arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DIKKAT63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

� Adınız :Engin
� Soyadınız :...
� Yaşınız :17
� Yaşadığınız Yer :Konya
� Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :8 Tane VPS server kurdum geçen sene 20-25 Hamachi
� Günlük Online Süreniz :5
� Özellikleriniz :Server ile ilgili herşeyi biliyorum.Birde Serverin siteyoksa host bul yapalım hemen :) Tasarımım iyidir.
� İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :hardcor_E_Rap@hotmail
� Günde Kaç User Getirirsiniz :Haftalık 300-400 gün için birşey söleyemem
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri 100 geçik serverim oldu haliyle aklımda kalnları söüyorum ASLANMT2 Kntymt2 KatilimOm2 KralusM2 ceyrekMt2 diğerlerini hatırlamıyorum.Nickler CilginTR

Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

AD:MUHAMMED HALİL SOYAD:YILDIRIM YAŞ:18 yAŞADIĞINIZ YER:ADANA DAHA ÖNCEKİ GM'LİK TECRÜBELERİM:Trmt2(TL),KNTMT2(SGM OLARAK) GONZALESMT2(GM),MMOMT2(GA) VE ŞU ANDA HAMACHİ SERVER AÇTIM SERVERLERE NASIL YENİLİK EKLEYEBİLİRİM MANTIĞINDA DENEMELER YAPIYORUM... GÜNLÜK ONLİNE SÜRE EN AZ 3 EN FAZLA 9 SAAT OLABİLİRİM...(ELİMDEN GELEN BU BAZI ÖZEL DURUMLAR DIŞINDA BU KADAR).... ÖZELLİKLERİNİZ:DAHA ÖNCE ALINDIĞIM SERVERLARDA ONLİNE KİŞİ ARTIŞI ÇOK OLDU SERVERE YENİLİKLER GETİREREK İLERİ DÜZEYE TAŞIYABİLİRİM (SERVER'A 120 LEVEL SİLAH EKLEYEBİLİRİM...,P NPC Cİ YOKSA EKLERİM SERVERİ HACK'A KARŞI KORUMALI HALE GETİREBİLİRİM MARKET(SHOP) SATIŞLARINDA GÖZLE GÖRÜLÜR DEĞİŞİKLİK OLACAK(TABİ ZAMAN GEREKİR... (ZAMAN HER ŞEYİN İLACIDIR...)) SERVER İÇİN PACK HAZIRLIYA BİLİRİM NAVİCAT HAKKINDA BİLGİM ÇOKTUR.... İLETİŞİM:locas-locas@hotmail.com ADRESİNDEN BANA ULAŞABİLİRİSİNİZ...GÜNDE GETİRİLEN USERİ HERKEZ ÇOK ABARTIYOR 100-50 ARASI DİYOR 1 HAFTADA ORTALAMA 500 KİŞİ DEMEKTİR BUNUN GERÇEK OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM... AMA HAFTALIK:ORTALAMA 35 KİŞİ (NORMAL) GETİREBİLİRİM...BENİ BENİ [SGM] RÜTBELİ OLARAK OYUNA ALINMASINIZ ARZ EDERİM...(TABİKİ [SGA],[GM],[GA] OLARAK DA ALABİLRİSİNİZ...HER TÜRLÜ YARDIMCI OLURUM... BEN GM OLUPTA HERKEZİN KEYFİNİ KAÇIRMAK MAKSATINDA DEĞİLİM... SADECE BİLGİMİ VE AZMİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM... İYİ FORUMLAR...

Ad soyad:Mete Han PINAR
Hangi Sw lerde görev yaptınız:Dost Mt-2/Magnesium Mt-2/Birçok Hamachili sunucuda görev yaptım...
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:En az 4,5 saat.
Neden gm olmak istiyorsunuz :Hobi ve meslek gibi görüyorum ve işimi iyi yaparım... Oyunculara seviyeli ve düzgün bir yaklaşımım vardır... Görev yaptığım "Sunucu"'(lar)a oyuncu toplarım... Açıkçası kendimi bu işle bir bütün olarak görüyorum...
Kurallara Uyarmısınız :Bana verilen görevlere ve yükümlü olduğum her kurala/konuya uyarım...
İlgilenen kişiler aşağıdaki mail adresleriyle iletişime geçebilirler...
brutal_warrior@windowslive.com
olimpistler@hotmail.com
yeniceriyan@yahoo.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri