bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Vps server icin site tasarımı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakizin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaslarım kardeslerim..Vps serveri olupta siteyi tasarlamayi bilmeyen arkadasımız cok..Benden yardim istiyorlar..Bende onlara balık vermek yerine balık tutmayi ogretip bu site konusunu aciorum..Alinti değildir..Evet konumuza gecelim..
Evet simdi sitemizin panelini buluoruz once panelinide aldıgımız sirkete soruoruz..
cpanel,yonetimpanel,panel,adminpanel fln gibi seyler cok oluor..Panele girioruz..
ornek: gafilmt2.com/yonetimpanel girioruz..
Simdi panelimiz genellikle ingilizce olur..File managere girioruz..Ordan duzenlemek istedigin yeri seciorusn anasayfa indir yardim gibi sayfaları..Ustune 1 kere tıklayıp yukardan edit butonuna tıklıoruz ve koskoca kodlarla cevrili bi site gelior..
Bu siteden kodların arasında yazılari buluyoruz..Orn:
>html<Serverimize Hosgeldiniz.<html/> bole olur ordan o kodlara ellemeden arasındaki yaziyi degistirip istedigimiz yazi yapabiliriz..Sonra yukardan Save deyip siteyi f5 cektiginizde duzeldigini goreceksiniz..Bu sitedeki yazılari degistirmekti..

Bide site editlemek var.Arkapan fln degistirme..Onu yapmak zor olabilir anlatımı uzundur ban o konuda size karsılıksız yardim edebilirim..Bana referans olarak bole olsun derseniz ben hemen yaparım

izin_burak@hotmail.com ekleyin size site hakkıda her konuda yardim edeyim

İsinize yaramadiysa yararlı bi konu oldugu icin yorum yapınız ama eger isinize yaradiysa mükafat olarak +rep verirseniz sevinirim..İyi Tasarımlar..

burakizin ft BedBaht Fark Yaratır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri