Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilgilendim diyosunuz adam sitede suan dc hielside kulanıyor pk da aciyor abicim ilgilenme falan yok
ne ilgilenemsi dedim size gecenelrde bana dedinziki onunda linkini veriim gerekirse banlamiyosunzu dedim şimdide banlanamsinda gorelim dediniz adam halen oyunda hem pk hem oyundan adiriyor benbu oyunu bu sebebden bırakcam kaya kesiyorum adam dc adiyor bos kesemiyorm haksılık abi baska bişi deil ne ilgilenemsi
ilgilenilseydi usde 1 link olurdu 3 tane konu olmazdi
kardeşim bazı nicklerden dolayı panelde gözükmediği için oyuncular banlanmayabiliyor.Bizde bunun için uğraşıyoruz zaten kaç klere bildirdigini bende biliyorum
abi ama ilgilendik diyosunuz banlanamsinda gorelim diyosunuz adam resmen alay ediyor gucume gidiyor adama diyorum ki hangi gm yi tanıyon sen diyorum adam guluyor yan charida ole 2 char bunlar 2 side ban yemiyor. san yemine dyorum sirf bu kişi yuzun den ben ss almayı video cekmeyi ogrendim