Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her ne kadar sosyetenin mermer taşlarında dans etmesini bilmesekte her ne kadar son model bmw ile sosyete mekanlarını gezmesekte kaldırım taşlarına oturup esrar geçmesini sevdiklerimiz uğruna adam kesmesini bilenlerdeniz
Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin.
Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım...
Kimse vazgeçilmez değildir kır kalbimi gönlün olsun al herşeyi gözün olsun şmdi başka manitalarlayım al buda sana kapak olsun !
Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam.
Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam...!
Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin....
Şimdi başkasının olsanda boynu bükük yalnız kalsamda elimi tutup saçımı okşamasanda biliyorum yine benimsin
Bilir misin bildiğimi bilmessin bildiğimi bilseydin bildiğimi anlardın sevdiğimi..
Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin.
Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım...
Kimse vazgeçilmez değildir kır kalbimi gönlün olsun al herşeyi gözün olsun şmdi başka manitalarlayım al buda sana kapak olsun !
Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam.
Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam...!
Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin....
Şimdi başkasının olsanda boynu bükük yalnız kalsamda elimi tutup saçımı okşamasanda biliyorum yine benimsin
Bilir misin bildiğimi bilmessin bildiğimi bilseydin bildiğimi anlardın sevdiğimi..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)