- Konular
- 2,312
- Reaksiyon Skoru
- 525
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 255
- MmoLira
- -70
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
* MeLek geLir hava atar, FeLek geLir şaka yapar, Ben hayattan bıkmışım AzraiL geLse ne yazar
* Dikkatimi Çekemez Hiç Kimse, Ben Dikkat Ederim İşime Gelirse ,)
* Aşka Meşke Kısa biR aRa ; Keyifteyiz Şu S I R A
* hiç Denemedik 2 kişiyi birden İdare etmeyi . Çünkü İyi biLiriz Harbiden Sevmeyi !
* Bir zamanlar Öznesi olduqun Bu hayatın Şimdi Belirtisiz nesnesısın quzelm
* Mantıklı Ol , İmkansızı İste , Ya Geç Karşıma Ortalığı İnlet Yada Çekil Kenara Abini Seyret
* Senin Kolların Yokmu Be Kadın Neden Her Seni Seviyorum Diyene Bacaklarını Açıyosun
* Dedikodu'Lara Adamım Zordur Siper aLması ; Ben Temiz'im Diyen KadınLarın İçi Sperm Bankası.
* Dünyam DumanaLtı oLmuş , Önümü Göremiyorum ; Siz Şimdi S*ktirin Gidin ; Ben ayıLınca geLiyorum
* Sen Yiyişirken Sinema'nın Arka koLtuğunda Bir koLpayLa ;Ben HazırLık Yapıyordum Gitmek İçin DepLasmana
* Havuzda İçtik , Okyanus'da Yüzüyoruz ;O Biçim KafayLa Bide İfade Veriyoruz.
* Zamanında bazıLarına Kıymadık , Şimdi G*tLer Tavan ;Kıysaydık Kime Sökerdi Şimdiki Havan
* Medeniyet dediğin soymaksa bedeni, Desene hayvanlar bizden daha medeni..
* krala kralice olacagına pezevenke oros*u oldun hıc umrumda dııl hak ettıgın yerı buldun amk
* yırtık kızların peşinde koşan gavatlar bunlar ister buyuk buyuk ya**aklar fahi*eyle orosbu dolu parklar işte bunlardır aramazdakı farklar …
* İki Toqa Takmakla Olursun Tiki Böle qiDersen AlirsiN BeniM S2
* Yüreğime yüreği olan lazım kalbi belden aşağısında atan değil...
* Ne aşktan anlarsınız ne meşkten. Renginiz kaçmış sevişmekten..
* Toz Pembe Yaşıyorum - Koz Bende (, Takmıyorum.
* ÖyLe beceRiksizim ki, O'ndan Sonrasını Sayamıyorum ~
* kaLbimin bana werdiĞi yetkiye dayanaRak ´ sana - y o L u ~ g ö s t e r i y o R u m ;D'dan
*-O beni sevmişti heralde ... ben onu sevmiştim her haldee ! .)
*Barkodunda `Made in Kerhane` yazan bir veledin imam olması kadar ironik bir durum benim alnımda senin adının yazılı olması.
*`~ Mutsuzum işte var mı diyeceğin?
Takvime baktım yok bi geleceğim !
*Bizde Keyfine Düşkün Sosyal Çocuklar Olabilirdik ;
Hayatla Erken Seviştik Herşey Üstümüze Kaldı...!!
*Kutu Kutu PnSe ÇatLadık GelSee KaşarLar ErİyiP Chenneme DönSe xD
*Sert BkışLarn bhnİ YaKıoR KaşrLAr DosT olUp Téqr Teqer Gidiy0rR..
* Dikkatimi Çekemez Hiç Kimse, Ben Dikkat Ederim İşime Gelirse ,)
* Aşka Meşke Kısa biR aRa ; Keyifteyiz Şu S I R A
* hiç Denemedik 2 kişiyi birden İdare etmeyi . Çünkü İyi biLiriz Harbiden Sevmeyi !
* Bir zamanlar Öznesi olduqun Bu hayatın Şimdi Belirtisiz nesnesısın quzelm
* Mantıklı Ol , İmkansızı İste , Ya Geç Karşıma Ortalığı İnlet Yada Çekil Kenara Abini Seyret
* Senin Kolların Yokmu Be Kadın Neden Her Seni Seviyorum Diyene Bacaklarını Açıyosun
* Dedikodu'Lara Adamım Zordur Siper aLması ; Ben Temiz'im Diyen KadınLarın İçi Sperm Bankası.
* Dünyam DumanaLtı oLmuş , Önümü Göremiyorum ; Siz Şimdi S*ktirin Gidin ; Ben ayıLınca geLiyorum
* Sen Yiyişirken Sinema'nın Arka koLtuğunda Bir koLpayLa ;Ben HazırLık Yapıyordum Gitmek İçin DepLasmana
* Havuzda İçtik , Okyanus'da Yüzüyoruz ;O Biçim KafayLa Bide İfade Veriyoruz.
* Zamanında bazıLarına Kıymadık , Şimdi G*tLer Tavan ;Kıysaydık Kime Sökerdi Şimdiki Havan
* Medeniyet dediğin soymaksa bedeni, Desene hayvanlar bizden daha medeni..
* krala kralice olacagına pezevenke oros*u oldun hıc umrumda dııl hak ettıgın yerı buldun amk
* yırtık kızların peşinde koşan gavatlar bunlar ister buyuk buyuk ya**aklar fahi*eyle orosbu dolu parklar işte bunlardır aramazdakı farklar …
* İki Toqa Takmakla Olursun Tiki Böle qiDersen AlirsiN BeniM S2
* Yüreğime yüreği olan lazım kalbi belden aşağısında atan değil...
* Ne aşktan anlarsınız ne meşkten. Renginiz kaçmış sevişmekten..
* Toz Pembe Yaşıyorum - Koz Bende (, Takmıyorum.
* ÖyLe beceRiksizim ki, O'ndan Sonrasını Sayamıyorum ~
* kaLbimin bana werdiĞi yetkiye dayanaRak ´ sana - y o L u ~ g ö s t e r i y o R u m ;D'dan
*-O beni sevmişti heralde ... ben onu sevmiştim her haldee ! .)
*Barkodunda `Made in Kerhane` yazan bir veledin imam olması kadar ironik bir durum benim alnımda senin adının yazılı olması.
*`~ Mutsuzum işte var mı diyeceğin?
Takvime baktım yok bi geleceğim !
*Bizde Keyfine Düşkün Sosyal Çocuklar Olabilirdik ;
Hayatla Erken Seviştik Herşey Üstümüze Kaldı...!!
*Kutu Kutu PnSe ÇatLadık GelSee KaşarLar ErİyiP Chenneme DönSe xD
*Sert BkışLarn bhnİ YaKıoR KaşrLAr DosT olUp Téqr Teqer Gidiy0rR..