Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Petler

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Petler

Petler kullanımına göre petler; decorative(süs), mounts(binek), combat(saldırı) diye ayrılır. Pet menüsüne Alt+P ile ulaşabilirsiniz.
Pet yöneticileri dünyada çeşitli şehirlere dağılmış durumdalar. Bir çok hizmet verirler, örneğin petlerin yumurtalarını kuluçkadan almak gibi, ve hatta yeni pet becerilerini öğreniyorlar.
Pet Egg(yumurtası) incubate(kuluçka) yapmak Bir peti incubate(kuluçkalama) ile kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Peti kurtarmak/geri çevirmek (Restore/Revert) Bir pet yumurtadan çıktıktan sonra ve eğer si onu artık kullanmak istemiyorsanız onu yumurtaya geri koyabilirsiniz. Petin adını değiştirmek (Rename) Bu özellik petiniz istediğiniz adı vermenizi sağlar. Pet skillerini kaldırmak (Abolisment) Her pet limitli sayıda aktif beceriye sahiptir ihtiyaç duyuldupğunda kullanabilir. Eğer bu becerileri değiştirmek istiyorsan basitce ona tıkla onu seç ve petin o beceriyi artık bilmeyecek ve sana yeni bir beceri için yer açmış olacak. Becerileri öğrenmeden yada unutmadan önce, petini çağırmak zorundasın. Pet hakkında Pet hakkında bilinen özellikler Pet evcilleştirmek (Tame) Pet yönetiminde skill öğretmek Pet skili öğretmek Her bir petin kendine özgü becerileri vardır. Bu menüde, petine yeni beceriler öğretebilirsin. Becerileri öğrenmesini istediğin peti öncelikle çağırman gerekir.
 
Sag ol admin birde pet egg i nerden bulucaz?

Veya

Peti nasıl olusturcaz???

Birde

Oyunda en yuksek lvl kac??
 
Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst