Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Terkediliş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakas1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Terkediliş
“ Söylediğim herşeye bir eleştiri buldular . Eleştiriye karşı olduğumdan değil ama aralarında beğenileceğine emin olduğum laflarım da vardı . Görmediler …
Doğduğumdan beri , yani kendimi bildim bileli , hep bir yerlere gelmek istedim ama bunun için birşey yapmadım farkındayım . Ama bu benim suçum olmamalıydı . Sonuçta kaderimde yazanı yaşıyorum …
Asırlar ötesinden benim ne şekilde yaşayıp öleceğim belliydi . Tembelliğimle alakası yok , işime gelen bu … Ne yapsaydım ? Bu duruma açıklık getirmem gerektiğimde savunma aracım olarak Tanrıyı kullanamıyacaksam ,neden iyi bir yere geldiğimde şukurler olsun dıorum ???
Geldiğim nokta benim suçum değil . Elimdeki kalem , önümdeki kâğıt ve aklımdan geçen herşey , benim değil . Tanrının zevkinin bir tabiriyim , hepsi bu
Yoldan sapıp kötü yola gireceğimin bile yazılı olduğu bir kitap var … Şeytan ` a sağladığım uyumun , Tanrı `ya olan saygım ve sadakatim ve sevap kazanmak için sevap kazanma sinsiliğinde verdiğim sadaka yüzünden , içten pazarlıklılığımdan dolayı günah yemem …
Keşke bilmeden yaşasaydım herşeyi . Duyguların daha adları bıle konulmadan aşık olduğumu hissetseydim ve ben koysaydım adını “` in “ die aşkın . Tüm dogamda saklanabileceğim tek yer anlamında . “ diyerek kendisini terketmeye hazırlanan eşini etkilediğini sandı yetmişlerinde haala gençliğini yaşayan delikanlı . Ne diyeceğini bilemeyen kadın , hayata bu yaşta bile suç atabilen bu günün yeni , geleceğin eski kocasına son bikez baktı ve bavulunu alıp kapıdan çıktı ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri