arkadaşlar ben daha önceki çarlarımda hep savaşçı karakter kasmıştım ama şimdi ninja kasmak istiyorum ama uzak dövüşmü kassam yakın dövüşmü karar veremiyorum avantaj ve dejavantajlarını yazarmısın her iki karaterinde para önemli değil oyunda ninjada g rahat açabilirim ve kaç lvl de nerelerde kasılmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum
uzak dövüşte gruba girmeden kasamassın grub dediysem çekmek için eğer pvp oynuyorsan uzak dövüş zor kasılır grunlarda pelerin oluçağından yakın dövüşü öneririm çünkü metin keserken hissedersin okcuyla bıcakcının farkını okcu rahat yatarken bıcakci kolay kolay yatmak çünkü bıcakcı birden fazla slotu dağıtabilir ama okcu birden fazla slotu bırak 1 mobu bile teke tek yatırır zehirli ok hric tabi efsunlar da yarı insan guc ceviklik kritk olmalı guc cokta fazla onemli diil o yuzden cevikliğe onem vermelisin hpyıde yuksek savunmayıda yuksek tut bu senın yararına olucaktır
normal savascıda nerde kasıyorsan nınjada orda kasarsın ama daha az slot cekerek tabi eğer atın zırhlıysa vea asker atsa ortalaması yuksek bi dolunay al 40 lwlden itibaren soo da kas ara sıra grublara gir okcuymus gibi gözüküp eğer at zirhli diil se +9 siyah yaprak hanceri alip 2 tane olmalı biri beceri yuksek biri ortalama yuksek sana onerim ama biras fazla ekonomik diildir en iisi atını zırhla dolunay al 40 lwde soo yha yol al
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)