- Konular
- 590
- Online süresi
- 20m 49s
- Reaksiyon Skoru
- 610
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Point Blank Türkiye'nin Cesur Savaşçıları!
Point Blank Türkiye ve Nfinity Games Ailesi olarak sizlere daha kaliteli hizmet vermek için yardımınıza ihtiyacımız var!
Bize göndermekte olduğunuz teknik sorunları, özellikle de oyuna bağlanma sırasında yaşadığınız problemleri iletirken sorunun daha hızlı giderilebilmesi için hata ile karşılaştığınız tarih ve zamanı ve hangi işlemlerden sonra hata ile karşılaştığınızın bilgilerini bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.
Örnek:
Merhaba, ben dün gece (30 Kasım 2010 saat 23:35) oyuna bağlanmaya çalışırken
"xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx error" hatası aldım ve oyun kapandı. Ekran görüntüsü ektedir.
Birkaç defa daha denedim fakat aynı hatayı vermeye devam etti. ilgilenirseniz sevinirim.
Bağlantı yeri: ev (Şişli)
Bağlantı Hızı: 2Mbps
İşletim sistemi: Win XP, service pack 3
Ram: 2GB
Grafik Kartı: nVidia 8800GT
Sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam edecek!
Teşekkür Ederiz.
İYİ OYUNLAR!
Point Blank Türkiye ve Nfinity Games Ailesi olarak sizlere daha kaliteli hizmet vermek için yardımınıza ihtiyacımız var!
Bize göndermekte olduğunuz teknik sorunları, özellikle de oyuna bağlanma sırasında yaşadığınız problemleri iletirken sorunun daha hızlı giderilebilmesi için hata ile karşılaştığınız tarih ve zamanı ve hangi işlemlerden sonra hata ile karşılaştığınızın bilgilerini bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.
Örnek:
Merhaba, ben dün gece (30 Kasım 2010 saat 23:35) oyuna bağlanmaya çalışırken
"xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx error" hatası aldım ve oyun kapandı. Ekran görüntüsü ektedir.
Birkaç defa daha denedim fakat aynı hatayı vermeye devam etti. ilgilenirseniz sevinirim.
Bağlantı yeri: ev (Şişli)
Bağlantı Hızı: 2Mbps
İşletim sistemi: Win XP, service pack 3
Ram: 2GB
Grafik Kartı: nVidia 8800GT
Sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam edecek!
Teşekkür Ederiz.
İYİ OYUNLAR!
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Teşekkürler,ilgi görürse sabitlenebilecek bir konu!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)