xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Bellek Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devil85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ankara'da 1991 yılında “BELLEK GRAFİK“ adı ile grafik- tasarım bürosu olarak faaliyetlerine başlamıştır. 1994 yılında Osman BELLEK tarafından “Bellek Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.“ olarak kurumsallaştırılmıştır.

1995 yılında yeniden yapılanmaya geçilmiş ve profesyonel fotoğraf birimi kurulmuştur. 17 yıldır Ankara'da hizmet verdiği tasarım birimi yanına zengin makina parkı ile profesyonel tanıtım fotoğrafçılığı alanında da müşterilerine hizmete devam etmektedir.

BELLEK alanında; taahhüt konusu işleri üstlenerek, reklam stratejisinin belirlenmesinden sonuçlandırılmasına kadar, tam hizmet anlayışı ile bir çok çalışmaya imza atmıştır.

BELLEK; deneyim, bilgi birikimi, etik değerlere saygılı bir tanıtım anlayışı ve müşterilerine en kaliteli hizmeti sunma prensibini, ilk günlerin heyecanını yitirmeden, tam hizmet felsefesi ile çalışmalarını sürdüren tasarım & fotoğraf ajansıdır.

Ajans çalışmalarını Osman Bellek yönetiminde sürdürmektedir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri