HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle serverimizin özelliklerini söylemek istiyorum..
1
3gb ram üzerine kuruludur
2
Kesinlikle lag bug vs. gibi şeyler yoktur
3
Serverimizin açık oldugu saatler belirlidir ancak bazen istisnalar olabiliyor
4
Gmler serverin açık oldugu her zaman oyunda ve event yapıyor
5
P npc si at npc si silahcı 2 zırhcı 2 gibi npcler mevcut hepsi war ayrıca pot almanıza gerek yok çünkü ejderha kutsaması var bilmeyenler için anlatıyorum bu ejderha kutsaması içildiginde hp ve sp nizi anında %100 yani hp ve sp nizin hepsini fulluyor tek içmede...
6
Eventlerimiz bol ws yada slot eventi dışında hiç görülmemiş event çeşitleri war(bilmece eventi,3 soru eventi,item eventi vb.) bu saydıklarım dışında daha çok var
7
Oyunda her zaman event olacagı için birazda kasılma olsun diye başlangıcı 75 yaptık ama isteyen 94 olabilir
8
120 silahları tabiki ekli ama npclerde ekli olmayan özel silahlarımız var bunları yapılan eventlerde dağıtıcaz
9
Editler eventlerde verilecektir edit oranlar %1000 olarak belirlenmiştir.Eğer bir kişi herhangi bir evette 2 kez 3 kez arda arda 1. olursa ona vereceğimiz editin efsun oranı %1500 olacaktır
10
Eğer gmlerin sizinle ilgilenmesi yani size yardım edebilmesi için kırmızı bayrak olun ama isterseniz diğer bayraklarda olabilirsiniz.Seçim sizin...
11 ve sonuncusu
Eventleri yapmak için kendi EVENT HARİTA mız var ve bu event haritasını kendimiz ekledik
Underworld-Mt2 yeni bir macera yeni bir heyecan... :ka19:
İsterseniz ağları vereyim
Underworld-Mt2
Underworld-Mt2-1
Underworld-Mt2-2
Underworld-Mt2-3
Underworld-Mt2-4
Underworld-Mt2-5
Şire= 123 (Hepsinin)
mc + üyelik = 5.18.174.184
Droplar = 1000
Efsunlar= 50 (artacak)
Eventler=gm lerin olduğu her zmn
Gm alımı= gm alımımızda bir değişiklik war Gm alımı war ama oyuna girip yaklaşık 1 hafta kdr biz sizi izlicez ve oyunda olan küfür etmeyen tacizde bulunmayan (slotlarına dalması rahatsız etmesi gibi yanlış anlaşılmasın..
Oyuncumuzu gm yapacaz. tabi bunun için bizim sınavımıza tabir tutulacaktır!Yetkililer= [TL]WooodElf ve [TL]BuRaK ve [GM]...... ve [P].......
Yukarıdaki yerlerde benim adım olmalı diyorsanız gelin oynayın kazanın...:l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04:
1
3gb ram üzerine kuruludur2
Kesinlikle lag bug vs. gibi şeyler yoktur3
Serverimizin açık oldugu saatler belirlidir ancak bazen istisnalar olabiliyor4
Gmler serverin açık oldugu her zaman oyunda ve event yapıyor5
P npc si at npc si silahcı 2 zırhcı 2 gibi npcler mevcut hepsi war ayrıca pot almanıza gerek yok çünkü ejderha kutsaması var bilmeyenler için anlatıyorum bu ejderha kutsaması içildiginde hp ve sp nizi anında %100 yani hp ve sp nizin hepsini fulluyor tek içmede...6
Eventlerimiz bol ws yada slot eventi dışında hiç görülmemiş event çeşitleri war(bilmece eventi,3 soru eventi,item eventi vb.) bu saydıklarım dışında daha çok var7
Oyunda her zaman event olacagı için birazda kasılma olsun diye başlangıcı 75 yaptık ama isteyen 94 olabilir8
120 silahları tabiki ekli ama npclerde ekli olmayan özel silahlarımız var bunları yapılan eventlerde dağıtıcaz9
Editler eventlerde verilecektir edit oranlar %1000 olarak belirlenmiştir.Eğer bir kişi herhangi bir evette 2 kez 3 kez arda arda 1. olursa ona vereceğimiz editin efsun oranı %1500 olacaktır
10
Eğer gmlerin sizinle ilgilenmesi yani size yardım edebilmesi için kırmızı bayrak olun ama isterseniz diğer bayraklarda olabilirsiniz.Seçim sizin...11 ve sonuncusu
Eventleri yapmak için kendi EVENT HARİTA mız var ve bu event haritasını kendimiz ekledikUnderworld-Mt2 yeni bir macera yeni bir heyecan... :ka19:
İsterseniz ağları vereyim
Underworld-Mt2
Underworld-Mt2-1
Underworld-Mt2-2
Underworld-Mt2-3
Underworld-Mt2-4
Underworld-Mt2-5
Şire= 123 (Hepsinin)
mc + üyelik = 5.18.174.184
Droplar = 1000
Efsunlar= 50 (artacak)
Eventler=gm lerin olduğu her zmn
Gm alımı= gm alımımızda bir değişiklik war Gm alımı war ama oyuna girip yaklaşık 1 hafta kdr biz sizi izlicez ve oyunda olan küfür etmeyen tacizde bulunmayan (slotlarına dalması rahatsız etmesi gibi yanlış anlaşılmasın..
Oyuncumuzu gm yapacaz. tabi bunun için bizim sınavımıza tabir tutulacaktır!Yetkililer= [TL]WooodElf ve [TL]BuRaK ve [GM]...... ve [P].......Yukarıdaki yerlerde benim adım olmalı diyorsanız gelin oynayın kazanın...:l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04:
Son düzenleme:
Arkadaslar konuyu güncel tutalım konuyu okuyanlar yorum yazarsa sevinirim
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)