Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Underworld-Mt2... vps den neyi eksik !! GİR İÇERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 644

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle serverimizin özelliklerini söylemek istiyorum..
1:)3gb ram üzerine kuruludur
2:)Kesinlikle lag bug vs. gibi şeyler yoktur
3:)Serverimizin açık oldugu saatler belirlidir ancak bazen istisnalar olabiliyor
4:)Gmler serverin açık oldugu her zaman oyunda ve event yapıyor
5:)P npc si at npc si silahcı 2 zırhcı 2 gibi npcler mevcut hepsi war ayrıca pot almanıza gerek yok çünkü ejderha kutsaması var bilmeyenler için anlatıyorum bu ejderha kutsaması içildiginde hp ve sp nizi anında %100 yani hp ve sp nizin hepsini fulluyor tek içmede...
6:)Eventlerimiz bol ws yada slot eventi dışında hiç görülmemiş event çeşitleri war(bilmece eventi,3 soru eventi,item eventi vb.) bu saydıklarım dışında daha çok var
7:)Oyunda her zaman event olacagı için birazda kasılma olsun diye başlangıcı 75 yaptık ama isteyen 94 olabilir
8:)120 silahları tabiki ekli ama npclerde ekli olmayan özel silahlarımız var bunları yapılan eventlerde dağıtıcaz
9:)Editler eventlerde verilecektir edit oranlar %1000 olarak belirlenmiştir.Eğer bir kişi herhangi bir evette 2 kez 3 kez arda arda 1. olursa ona vereceğimiz editin efsun oranı %1500 olacaktır :)10:)Eğer gmlerin sizinle ilgilenmesi yani size yardım edebilmesi için kırmızı bayrak olun ama isterseniz diğer bayraklarda olabilirsiniz.Seçim sizin...
11 ve sonuncusu :)Eventleri yapmak için kendi EVENT HARİTA mız var ve bu event haritasını kendimiz ekledik
Underworld-Mt2 yeni bir macera yeni bir heyecan... :ka19:
İsterseniz ağları vereyim
Underworld-Mt2
Underworld-Mt2-1
Underworld-Mt2-2
Underworld-Mt2-3
Underworld-Mt2-4
Underworld-Mt2-5
Şire= 123 (Hepsinin)
mc + üyelik = 5.18.174.184
Droplar = 1000
Efsunlar= 50 (artacak)
Eventler=gm lerin olduğu her zmn
Gm alımı= gm alımımızda bir değişiklik war Gm alımı war ama oyuna girip yaklaşık 1 hafta kdr biz sizi izlicez ve oyunda olan küfür etmeyen tacizde bulunmayan (slotlarına dalması rahatsız etmesi gibi yanlış anlaşılmasın..:) Oyuncumuzu gm yapacaz. tabi bunun için bizim sınavımıza tabir tutulacaktır!Yetkililer= [TL]WooodElf ve [TL]BuRaK ve [GM]...... ve [P].......
Yukarıdaki yerlerde benim adım olmalı diyorsanız gelin oynayın kazanın...:l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04::l04:

Son düzenleme:
Arkadaslar konuyu güncel tutalım konuyu okuyanlar yorum yazarsa sevinirim
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri