xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Wrong Information - lvl 40

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 495

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kısa
1. Kayalık tepe istihkamından on beş vampiri kuzeyde yok et.
2. Kayalık tepe istihkamında Sara Hyren'e dön.

Tanımlama
Hmm... O, bunun, bende bir şakayı oynuyor olduğunu teslim etmen için sana yollayan adam görünür. Bunun, o çöple hiçbir şey Hyreni yok. Bu, bir ova ve vampirlerin basit kontratıdır. Ve sana yollayan bu kişi, kimdir? Tam bir yabancı? Sen, daha iyi bilmeliydin. Sen, toplam yabancılar için getir .....ür işlerini koşmanın alışkanlığında mısın? Sen, senin aklından dışarısın. Ben, yaptım, yine de bu kontrattan bir şey değerli eşyasını bulurum. Ne bilgi, sen, sorarsın? O, vampirlerin, bir adete aslanın kraliçesini hazırlık yapıyor olduğu görünür. Biz, olana izin veremeyiz. Benim, daha önce dediğim gibi, ben, bu istihkamı bırakamam, ve ben, benim kız kardeşime her tek şeyi anlatmak zorunda değilim. Ben, senin, bunu tutabildiğini düşünürüm. Kayalık tepe istihkamından kuzeyde git, ve on beş vampiri yok et, ve, eğer sen, gelecekte bu kontrat gibi bir şeye rastlarsan, kişinin kim olduğunu kesinlikle sormak ol, ne çeşit kişi odur, ve onun, onu nerede elde ettiği. Elementals, sen onların arkalarını açan onların üzerinde intikamı alabilir mi. " "

İstenilen
Kill: Vampire (15)

Ödül
Gold: 13440
Exp: 153000
Item: Wolf Kebab (4)
Item: Mana Ring (1)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri