berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

'Bu forma için canımı veririm'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 155

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1304144.jpg

Culio, GSTV`de soruları yanıtlarken, bilinmeyen yönlerini de açıkladı. Kaybetmeyi kabul etmeyen bir yapısı olduğunu dile getiren Arjantinli`nin en çarpıcı sözü ise, “Takımım için sahada canımı veririm“ oldu. “Kulüplerin 1-1,5 aylık yoğun görüşmelerinin ardından şükürler olsun ki buradayım“ diyen Culio`nun söylediklerinden satır başları şu şekilde:
* Oyunu çift yönlü oynayan bir oyuncuyum. Takım arkadaşlarıma yardım etmek için elimden geleni yapmaya çalışan bir futbol anlayışım var.
* Orta sahanın bütün bölgelerinde daha önce oynamış ve oynayabilen bir futbolcuyum. O yüzden hiçbir problem olacağını düşünmüyorum. Uyum sorunu yaşamam, hemen oynamak istiyorum.
* Hagi bana çok güvendi ve taraftarların da bana güvendiğini hissediyorum. Bunu da tabi ki otomatikman sahaya gol olarak yansıtmam gerekecek.
* Romanya`da oynarken bütün duran topları ben kullanıyordum. Umarım burada da devam eder.
* Ben formasını giydiğim kulübe sahada canımı verebilirim. Bu zamana kadar bu hep böyle oldu. Kimsenin şüphesi olmasın, böyle de devam edecektir.
* Kaybettiğimizde gerçekten çıldıran bir Culio görebilirsiniz. Çünkü inanılmaz derece de üzülüyorum. Öyle ki, kendimi 2-3 gün eve kapatıyorum.
* Mago`nun anlamı sihirbaz, Zurdo`nun anlamı solak. Burada zaten bir sihirbaz var, Pino... Bu yüzden ben ‘Zurdo` lakabını tercih ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri