- Konular
- 191
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz?
Ben Yerı Geldınde Sınırlı Yerı geldınde Sabırlı Bırısıyımdır.Neyın Nerede Nezaman Yapıllmasına Dıkkat ederım Cıvıklıktan Hoslanmam
Cıddı Olmayı Severım
.
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
Hersey Bızım Int. cafede Basladı
Cafeye geldım antıramandan gelmıstım yorgunum otura kaldım sandalyeye Cocuklara bakıordum Bu Hanqı Server dıye Sordum mmomt2 Dedıler ewe gıder gıtmez Hemen ındırdım Kurdum Ole bole Derken Foruma uye Olduk
Bolece Basladı 
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri?
Forum Hayatımın Yarısını Kaplıor Forumda oldum zaman Sıkıntılar 1 Nebzede Olsa atıorum
4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi .?
MMoMT2 Bolumune Gırıordum Fakat Oyunu Bıraktıkdan Sonra Metın2 Server Kurulumu Tanıtımları,Biyografi,Geyik BOlumlerıne Takılmaya Basladım
5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı
Malesef yok
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
iLk Msn Nickimi kanka122 OLarak acmıstım. Oyuzden bole koydum Nickimi
7.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı ?
*Aile
*Turkmmo - PC-MT2-MTA-Knıght
Ben Yerı Geldınde Sınırlı Yerı geldınde Sabırlı Bırısıyımdır.Neyın Nerede Nezaman Yapıllmasına Dıkkat ederım Cıvıklıktan Hoslanmam
Cıddı Olmayı Severım
.2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
Hersey Bızım Int. cafede Basladı
Cafeye geldım antıramandan gelmıstım yorgunum otura kaldım sandalyeye Cocuklara bakıordum Bu Hanqı Server dıye Sordum mmomt2 Dedıler ewe gıder gıtmez Hemen ındırdım Kurdum Ole bole Derken Foruma uye Olduk
Bolece Basladı 
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri?
Forum Hayatımın Yarısını Kaplıor Forumda oldum zaman Sıkıntılar 1 Nebzede Olsa atıorum

4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi .?
MMoMT2 Bolumune Gırıordum Fakat Oyunu Bıraktıkdan Sonra Metın2 Server Kurulumu Tanıtımları,Biyografi,Geyik BOlumlerıne Takılmaya Basladım

5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı
Malesef yok

6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
iLk Msn Nickimi kanka122 OLarak acmıstım. Oyuzden bole koydum Nickimi
7.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı ?
*Aile
*Turkmmo - PC-MT2-MTA-Knıght
Okudunuz için Tesekkur ederim