Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bi Yardım Edn Ya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chaqal35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

chaqal35

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya ARkadaslar oglen 1 den berı basındayım bunun

Bakın sımdı Server filesi yukledım Vırtual pc yi yukledım navicatı yukledım portmapı yukledım hamachiyi yukledım

bakın sımdı Virtual pc islemini yaptım servere start werdim o tamam

portmap ayarını yaptım

Hamachi agımı kurdum

2 sorunum war bakın navicatı kuramıyorum navicata baglanmak ıcın connectıons yerı war yaptım orayı error werıyo

ayrıyeten server ıcın uyelık yapcam ama bılmıyorum appsvr yi yukledım ctrl nın werdıgı panelı yukledım panel yapmaya tıklıyorum sıyah bı ekran gelıyo orda yazı war bı tusa bas gecsın dıyo basıyom duruyo o yazı delırcem artk yaa

bide unutmadan server npc lerini yapmadım ya bana biri anlatsın sunu cok urastım artık delırcem yada en azından elden uyelık werım onuda bılmıyorum navicatı yapamıyorum yardm

Kısaca anlatıyım.. Navicatta şifre değiştirme.. En başa Server'ın adını yaz.. Altına Hamachi IP'ni .100'lü biçimde yazıcaksın.. Sonra server'daki Virtual PC'deki ayarlarını yaptıktan sonra server'a ./start ver Navicat'a bağlanmayı dene.. Npc istiyorsan ; http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/732577-hamachi-serveriniza-120-level-npc.html Burdan Bakarak yapabiliceğini düşünüyorum.. Appserv'den ise Site ayarların.. Kayıt sitesi sağlamsa config'e gel orda hamachi IP'ni .10'lü biçimde bi yere yazman lazım orayı yaz kaydet Olduğunu sanıyorum ;)

tamam abicim o navicatta dediklerini yapıyorum sag altta sarı bı balon cıkıyo bırı pc nize baglanıyor dıyor ?

Team viewer varsa Bağlanıp bakabilirim yada SS çekip upload edermisin? Hamachi'yi Mysql olarak açtın dimi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri